„S-ar putea să nu ai 22 de ani, dar trebuie să recunosc – uneori te comporți așa!!!” a scris actrița.

Emily Cooper este désolé.

Lily Collins, care joacă rolul titular în serialul de la Netflix Emily în Paris, a recunoscut vineri că s-a înșelat în legătură cu vârsta personajului ei după ce a spus într-un interviu recent că Emily este, de fapt, mult mai tânără decât ea.

Lily Collins - Emily in Paris (Netflix)
Lily Collins – Emily in Paris (Netflix)

„Emily uitându-se la mine când îi greșesc vârsta”, a scris actrița de 31 de ani pe Instagram Stories, postând o fotografie a personajului ei cu sprâncenele încruntate. “Scuze, fato.” „S-ar putea să nu ai 22 de ani, dar trebuie să recunosc – uneori te comporți așa !!!” a adăugat ea.

Într-un interviu cu British Vogue publicat pe 6 octombrie, Collins a spus că și-a închipuit că Emily ar avea vreo 20 și ceva de ani.

„Nu cred că ne-am gândit vreodată la un „număr specific” pentru vârsta ei, dar cred că de-abia a terminat facultatea. Poate că acesta este primul ei an după absolvire. Vreau să spun că are vreo 22 de ani”, a explicat vedeta.

„A avut destule reușite la compania ei din Chicago pentru a câștiga respectul șefei”, a spus ea despre Emily, care se mută în grabă la Paris cu serviciul, în episodul pilot. “Este o fată inteligentă și cu adevărat inovatoare – iar aceasta nu este prima oară când face ceea ce face. A mers la facultate pentru asta și a terminat stagiaturi.”

Dar, deși este posibil ca Emily să aibă o grămadă de experiență în domeniul marketingului, Collins spune că personajul ei mai are de învățat când vine vorba de cultura franceză.

„Cu toate acestea, Emily nu este o persoană care a călătorit în timpul facultății”, a spus autoarea volumului de eseuri Unfiltered. „S-a concentrat pe cariera din  Midwest și nu cred că a călătorit în străinătate”.

„Practic, a fost întotdeauna un fel de pește mare într-un iaz mic – și apoi dintr-o dată, la Paris, este un pește pe uscat. Dacă ar fi mers la o altă companie din Chicago, ar fi fost luată în serios – dar la Paris… nu este pregătită pentru schimbarea culturală pe care o experimentează la Savoir. Singurul ei contact cu Europa este prin intermediul filmelor și serialelor.”

Creat de Darren Star (Sex and the City), în Emily în Paris mai joacă și Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie și Arnaud Viard.

People, 16 octombrie