Actorul și cântărețul Noah Lindquist a creat un videoclip-parodie la Frumoasa și Bestia, cerând spectatorilor să poarte mască pentru a opri răspândirea COVID-19.

Cântărețul Noah Lindquist a creat o parodie a melodiei „Be Our Guest” din Frumoasa și Bestia (Beauty and the Beast), numită „Poartă mască” („Wear a Mask”), cerând fanilor să poarte o mască pentru a preveni răspândirea coronavirusului (COVID-19).

Lindquist a scris versurile și le-a interpretat împreună cu cântăreața Ashley Young, apoi a postat clipul pe YouTube pentru cele două milioane de abonați ai săi. Cântecul se derulează peste scena animată Disney „Be Our Guest”, în timp ce versurile sunt în subtitlu, pentru cine vrea să cânte împreună cu ei.

Lindquist a postat videoclipul cu legenda „Poartă mască, poartă mască… sau mai bine stai acasă!!!” De asemenea, el îi menționează pe creatorii piesei originale „Be Our Guest”, Alan Menken și Howard Ashman. De la debutul din 17 octombrie, videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de ori.

Videoclipul explică prin serenadă cum se poartă o mască – cerând spectatorilor să-și acopere nasul și gura cu o țesătură – și unde să o poarte – inclusiv la magazinul alimentar și sala de sport – precum și să ceară „polemiștilor” să nu mai pună la îndoială necesitatea utilizării măștilor. „Dacă nu vrei să-ți curgă mucii, ai încredere în Fauci”, cântă Lindquist, făcând referire la Anthony Fauci, care este imunolog și director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din Statele Unite. Videoclipul se termină cu șiroaie de șampanie care cântă: „Spală-te pe mâini și poartă mască!!!”

Class Clarke, CBR, 19 octombrie