Dominic West, actorul din Cartelul crimelor (The Wire) și Aventura (The Affair), este în discuții cu Left Bank Pictures și Netflix pentru rolul prințului Charles, în sezoanele 5 și 6 ale dramei regale The Crown.

Dominic West / Prințul Charles (AP)
Dominic West / Prințul Charles (AP)

Surse au confirmat pentru Deadline că West este luat în considerare pentru rol, dar nu s-a încheiat încă o înțelegere fermă. Știrea vine după câteva zile frenetice pentru actorul căsătorit, care a ținut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie, după ce săptămâna trecută au ieșit la iveală fotografii intime cu el și cu co-starul său din The Pursuit of Love, Lily James.

În mod ironic, West l-ar interpreta pe prințul Charles într-un moment în care s-a dezvăluit că avea o aventură cu Camilla Parker Bowles, în timp ce era căsătorit cu prințesa Diana. Parker Bowles este acum a doua soție a lui Charles.

West ar fi o altă reușită în distribuția pentru ultimele două sezoane ale The Crown. Imelda Staunton a fost desemnată drept noua regină Elisabeta a II-a, în timp ce Leslie Manville va juca rolul prințesei Margaret, iar Jonathan Pryce îl va interpreta pe prințul Philip. Rolul prințesei Diana va fi preluat de Elizabeth Debicki.

Tabloidul britanic The Sun a fost primul care a relatat că West este luat în considerare pentru The Crown.