Actorul francez spune revistei People care dintre clișeele din serialul Netflix, care descrie viața din Orașul Luminilor i s-a părut adevărat – iar răspunsul s-ar putea să vă surprindă.

O fi Emily în Paris plin de clișee, dar nu toate sunt false, potrivit vedetei serialului și idolului parizian, Lucas Bravo.

Lucas Bravo (foto: Alessandra Huynh)
Lucas Bravo (foto: Alessandra Huynh)

Noua serie Netflix, care o are în rol principal pe Lily Collins pe post de guru milenial al rețelelor de socializare, trimisă la Paris pentru a oferi o „perspectivă americană” unei firme de marketing franceze de tip boutique, pe care compania sa o achiziționează, este plină de clișee despre francezi și stilul lor de viață. În timp ce unele sunt amuzant de adevărate – cum ar fi lifturile mici, claustrofobice, vânzătorii care-ți corectează pronunția și stăpânii de câini care nu strâng după cățeii lor – altele par exagerate și i-au iritat pe francezi.

Rolul masculin principal al serialului, Gabriel, este interpretat de Bravo, actor și model francez în vârstă de 32 de ani, cu o bărbie dezarmant de perfectă, accent cadențat și, în general, un je ne sais quoi care l-a catapultat în centrul atenției.

Revista People a discutat recent cu Bravo prin video-chat, în timp ce se află în carantină la Budapesta, unde va filma viitorul său proiect: Mrs. Harris Goes to Paris. Despre reacțiile mixte la serial, el spune: „Sunt atât de fericit și recunoscător să văd cum reacționează oamenii la serial. Înțeleg toate criticile – sunt francez, știu ce simt, cum se simt și de ce simt asta, dar este un sentiment pozitiv”.

Bravo recunoaște că serialul este plin de clișee – dar unele dintre ele mi s-au părut amuzante și exacte, mărturisește el.

“Pentru mine, cel mai mare clișeu, ca să spun așa – care, de fapt, este foarte adevărat – este că oamenii fumează după fitness. Este atât de adevărat”, recunoaște el râzând.

„Știți cum este, „O, după ce am făcut efort, plămânii sunt perfect deschiși și gata să primească niște nicotină, așa că hai să fumăm o țigară”, glumește el despre ritualul francez de după antrenament. “Este atât de specific francezilor și am fost surprins că el [creatorul Darren Star] l-a introdus în serial. A fost chiar amuzant.”

Când vine vorba de alte realități ale traiului în Orașul Luminilor, Bravo adaugă că viața sa de zi cu zi este – sau cel puțin a fost, înainte de acest rol major – mult mai discretă decât șuvoiul extravagant de experiențe pe care îl au personajele din serial.

„Parisul meu este foarte liniștit și rece”, spune el pentru People. “Am un grup foarte mic de prieteni apropiați, suntem întotdeauna împreună. Încercăm să fim suport moral unii altora și să ne distrăm și trăim oarecum în spatele ușilor închise, ca oamenii cavernelor. Sărbătorim când e ceva de sărbătorit, dar restul timpului doar hibernăm.”

Iar actorul nu se așteaptă ca asta să se schimbe în urma faimei nou-dobândite.

„Cred ca până când voi termina filmările aici, adică pe la sfârșitul lunii noiembrie, lucrurile se vor liniști și voi putea reveni la Paris la o viață normală, sper”, spune el.