Kidman spune că autoarea romanului „Big Little Lies”, Liane Moriarty, „plăsmuiește” povestea sezonului 3 chiar acum.

Marile minciuni nevinovate (Foto: Jennifer Clasen/ HBO)
Marile minciuni nevinovate (Foto: Jennifer Clasen/ HBO)

Sezonul 3 al serialului de succes Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies) este acum scris de autoarea Liane Moriarty, cel puțin așa spune Nicole Kidman. În timpul unui interviu pe podcast-ul „Jam Nation” al iHeart Radio, pentru a-și promova noua serie limitată HBO De la început (The Undoing), actrița laureată a premiului Oscar a spus că Moriarty „lucrează la o carte” care va servi drept material pentru sezonul 3 din Marile minciuni nevinovate. Autoarea a făcut același lucru pentru al doilea sezon al serialului, după ce prima serie de episoade a acoperit toată intriga din cartea ei cu același titlu.

„Se plăsmuiește o poveste”, a adăugat Kidman. „Grupul nostru de femei vrea un sezon 3. Este mai mult esența unor idei care trebuie doar să fie concretizate.”

Kidman a dezvăluit la începutul acestei luni, într-un interviu cu Marie Claire că distribuția și echipa din spatele serialului Marile minciuni nevinovate așteaptă cu nerăbdare să lucreze, din nou,  împreună la un nou sezon. Actrița a declarat: „Eu și Reese vorbim sau facem schimb de mesaje o dată pe săptămână. S-a mutat înapoi la Nashville și suntem foarte aproape. Vrem cu toții să lucrăm, din nou, împreună. Le-am trimis mesaje text lui Zoë [Kravitz] și Laura [Dern], și sunt și ele nerăbdătoare. David E. Kelly și Liane au o idee foarte bună pentru asta. Vom reveni cu noi informații!”

Kidman a rămas în relații de lucru cu echipa creativă Marile minciuni nevinovate, după sfârșitul celui de-al doilea sezon al serialului. Noul proiect HBO al lui Kidman De la început este creat și scris de Kelly, în timp ce viitoarea ei serie Hulu Nine Perfect Strangers este o adaptare a romanului cu același nume al lui Moriarty.

Președintele HBO, Casey Bloys, le-a răspuns fanilor serialului Marile minciuni nevinovate, în vara anului 2019,  “never say never” când a fost întrebat despre un potențial al treilea sezon, deși a adăugat: „În ceea ce mă privește nu văd clar încotro s-ar îndrepta o continuare. Dar cu siguranță aș fi deschis ideii pentru că îmi place să lucrez cu toți.”

Miniseria De la început a lui Kidman și Kelly a avut premiera pe 26 octombrie, la HBO.

Zack Sharf, IndieWire, 26 octombrie

Advertisement