Update 2 februarie 2021: După ce Armie Hammer a renunțat la proiect, starul din Transformers – Josh Duhamel se alătură oficial lui Jennifer Lopez, în filmul Shotgun Wedding. Jennifer Coolidge și Sonia Braga se alătură, de asemenea, distribuției, urmând să le interpreteze pe mamele personajelor lui Duhamel și Lopez.

Josh Duhamel (AP)
Josh Duhamel (AP)

Jennifer Lopez și Armie Hammer își vor pune pirostiile în comedia de acțiune a companiei Lionsgate – Shotgun Wedding.

Jennifer Lopez, Armie Hammer (Mega Agency)
Jennifer Lopez, Armie Hammer (Mega Agency)

Filmul spune povestea lui Darcy (Lopez) și Tom (Hammer), un cuplu care își invită familiile reunite la o nuntă peste hotare. Totuși, lucrurile încep s-o ia pe arătură când cei doi încep să fie cuprinși de îndoieli cu privire la nuntă. Dar acesta nu-i cel mai rău lucru care se întâmplă în timpul sejurului în iad: ceremonia o ia de-a binelea razna când toți nuntașii sunt luați ostatici.

Potrivit comunicatului oficial plin de jocuri de cuvinte: „Până când moartea ne va despărți” capătă un sens complet nou în această aventură ilară, alimentată de adrenalină, întrucât Darcy și Tom trebuie să-i salveze pe cei dragi… dacă nu se strâng de gât reciproc, mai întâi.”

Jason Moore va regiza după un scenariu de Mark Hammer și Liz Meriwether. Se așteaptă ca producția să demareze la începutul anului viitor.

Shotgun Wedding urmează recentului succes al lui Lopez, Hustlers: Striptease pe Wall Street, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur și a primit o mulțime de semnale pozitive legate de o nominalizare la Oscar (omiterea ei a făcut vâlvă la Hollywood). Ea va apărea, de asemenea, în viitorul film Marry Me, o altă comedie cu tematică nupțială și The Godmother, o dramă despre ascensiunea și decăderea fostei baronese a drogurilor, Griselda Blanco.

Hammer este încă pe val după Strigă-mă pe numele tău (Call Me by Your Name). Recent a apărut alături de Lily James în filmul Netflix Rebecca, regizat de Ben Wheatley.

Deadline a fost prima publicație care a anunțat știrea despre Hammer și Lopez.

Brent Lang, Variety, 27 octombrie

Advertisement