Helena Bonham Carter și Pierce Brosnan vor avea rolurile principale în filmul Not Bloody Likely, o comedie romantică despre adevărata poveste a producției din West End a piesei Pygmalion, a lui George Bernard Shaw, în 1914.

Helena Bonham Carter, Pierce Brosnan (Foto: IMDb)
Helena Bonham Carter, Pierce Brosnan (Foto: IMDb)

În film, Shaw (Brosnan) și-a scris capodopera Pygmalion (care mai târziu va fi adaptată în musicalul premiat cu Oscar My Fair Lady) și este hotărât ca marea actriță Mrs. Pat Campbell (Bonham Carter) să joace rolul Elizei Doolittle. Dar oare distribuția ei nu este doar o șansă pentru ca Shaw să aprindă flacăra dragostei de odinioară pentru cea care i-a scăpat?

Joel Hopkins (Hampstead) a scris scenariul și regizează filmul. Anterior, el a regizat comedia Loviți de dragoste (Love Punch) cu Brosnan în rolul principal.

Perechea Bonham Carter, pe care am văzut-o recent în The Crown și Enola Holmes și Brosnan, care a jucat în Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga în acest an și urmează să apară în muzicalul Cenușăreasa (Cinderella), ar trebui să facă furori. Și se zvonește că, acum, comedia este la mare căutare după anul zbuciumat care a fost 2020.

„Acesta este exact genul de film de care are nevoie lumea în acest moment. O poveste bună, care te va face să râzi și te va face să lăcrimezi pentru un motiv bun. Abia așteptăm să începem”, au spus producătorii Rolston și Braithwaite.  

„Scenariul minunat de antrenant al lui Joel readuce la viață cele mai îndrăgite piese ale lui Shaw, iar distribuția Helenei Bonham Carter și a lui Pierce Brosnan va face din acest film o propunere comercială redutabilă pentru cumpărătorii din întreaga lume”, au adăugat Alison Thompson și Mark Gooder de la agenția Cornerstone.

Tom Grater, Deadline, 2 noiembrie