Tom Holland și Daisy Ridley evoluează într-un viitor distopic în trailerul pentru viitorul film SF al companiei Lionsgate, Chaos Walking, care va fi lansat în cinematografe pe 22 ianuarie (sperăm că și în Romania).

Tom Holland - Chaos Walking (Lionsgate)
Tom Holland – Chaos Walking (Lionsgate)

Filmul se bazează pe romanul lui Patrick Ness „Chaos Walking: The Knife of Never Letting Go”, prima parte a unei trilogii plasate într-o lume în care poți auzi gândurile fiecărei creaturi vii.

Într-un viitor distopic nu prea îndepărtat, toate femeile din lume au murit, iar bărbații rămași sunt afectați de „Zgomot”, o putere ciudată care le expune toate gândurile. Într-o zi, o fată misterioasă pe nume Violet (Ridley) aterizează pe planetă și este descoperită de un băiat pe nume Todd Hewitt (Holland), care îi promite că o va proteja. Pe parcursul călătoriei lor, Todd își descoperă propria putere ascunsă și deblochează secretele întunecate ale trecutului.

Filmul este regizat de Doug Liman, iar scenariul a fost scris de Charlie Kaufman, John Lee Hancock și Ness. Distribuția îi include și pe Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Cynthia Erivo, Nick Jonas, Kurt Sutter și David Oyelowo.

Tom Holland și-a lansat cariera cu Billy Elliot the Musical în teatrul West End din Londra, dar este cunoscut pentru interpretarea lui Spider-Man în Universul Cinematic Marvel, cel mai recent în filmele Răzbunătorii: Sfârșitul jocului (Avengers: Endgame) și Omul-Păianjen: Departe de casă (Spider-Man: Far From Home). Ridley a devenit faimoasă pentru rolul Rey din trilogia Războiul stelelor (Star Wars): Trezirea forței (The Force Awakens), Ultimii Jedi (The Last Jedi) și Skywalker: Ascensiunea (The Rise of Skywalker).

Iată trailerul:

Janet W. Lee, Variety, 19 noiembrie