“All is fair in love and war.” În dragoste și în război totul e permis.

Acestea sunt primele cuvinte pe care le auzim în trailerul oficial al celui mai nou serial romantic de la Netflix, Bridgerton, și cu siguranță pregătesc terenul pentru ceea ce va urma. Cuvintele sunt rostite de nimeni alta decât Julie Andrews, naratorul fără chip al serialului – misterioasa Lady Whistledown, care scrie și o rubrică de bârfe, care detaliază viețile scandaloase ale elitei londoneze.

Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page - Bridgerton (foto: Liam Daniel/Netflix)
Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page – Bridgerton (foto: Liam Daniel/Netflix)

Prin narațiunea continuă a doamnei Whistledown, trailerul îi prezintă pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton și pe Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), un burlac cu o reputație proastă. Pe măsură ce Daphne participă la baluri și la alte evenimente mondene, nu pare să scape de Duce… sau de critica înțepătoare a lui Whistledown, care o etichetează pe Daphne drept ineligibilă.

Așadar, cei doi se aliază și se prefac că formează un cuplu de ochii lumii, Daphne sperând să demonstreze că Whistledown s-a înșelat în privința ei, iar Ducele să scape de mamele din oraș care speră să-l însoare cu fiicele lor. Totuși, aranjamentul lor este prefăcut doar până la un punct, întrucât cei doi încep să-și dea seama că au mai multe în comun decât au crezut inițial.

Bazat pe seria de romane scrise de Julia Quinn, serialul este regizat de Julie Ann Robinson, Sheree Folkson, Tom Verica și Alrick Riley și îi are ca producători executivi pe Van Dusen, Shonda Rhimes și Betsy Beers.

Bridgerton are premiera la Netflix, pe 25 decembrie. Iată trailerul:

Elise Shafer, Variety, 14 decembrie