Poate v-ați închipuit că este imposibil ca o distribuție să fie simultan haotică și perfectă, dar poate ați crezut asta înainte să auziți că Lily James și Sebastian Stan sunt „în negocieri” pentru a-i interpreta pe Pamela Anderson și Tommy Lee într-un nou serial Hulu.

Getty Images
Lily James, Pamela Anderson, Sebastian Stan, Tommy Lee (Getty Images)

În prezent intitulat Pam & Tommy, serialul-eveniment se va învârti în jurul dragostei lor cu năbădăi  – fostul cuplu s-a căsătorit pe plaja din Mexic în 1995, la 96 de ore după ce s-au cunoscut – și a urmat scandalul cu caseta video erotică.

Se pare că Stan a confirmat rolul pe Instagram Stories, subtitrându-l cu un șir de emoji: dinamită, măști de teatru, un cuțit și o inimă.

Seth Rogen va juca rolul bărbatului care ar fi furat caseta video erotică și a dat-o publicității, electricianul nemulțumit Rand Gauthier. (Rogen va fi și producător, alături de Evan Goldberg).

Rob Siegel (Luptătorul – The Wrestler) va scrie scenariul serialului de opt episoade, care va fi regizat de Craig Gillespie (I, Tonya). Incepe să te uiți pentru scandal, rămâi în fața televizorului pentru o privire nostalgică înapoi la Baywatch și Mötley Crüe și moda anilor ’90. Ce vrem să spunem este: dacă nu ajungem s-o vedem pe James cu un joben roz cu bor imblănit și pe Stan în salopetă și codițe împletite, totul va fi fost degeba.

Tommy Lee, Pamela Anderson (Jeff Kravitz/FilmMagic)

John Boone, ET, 15 decembrie

Eu zic pas acestui serial. 🙂 Voi ce spuneți? Îl veți urmări?