Într-un interviu pentru revista People, Gal Gadot, starul din Wonder Woman 1984, ne povestește despre viața în carantină cu cele două fiice ale sale, Alma, 9 ani și Maya, 3½  și soțul Yaron Versano.

“Din martie până în iunie am fost atât de fericită să fiu acasă și să petrec timp cu familia”, spune Gadot, în vârstă de 35 de ani. “Am devenit Martha Stewart! Găteam și încercam să bag ceva la cuptor în fiecare zi. Iar numărul leziunilor din bucătărie cu care m-am ales este de-a dreptul nebunesc. Literalmente mi-am tăiat vârful degetului o dată.”

Gadot adaugă că este recunoscătoare pentru timpul petrecut în familie și se asigură că nu ia nimic de la sine: „Acestea fiind spuse”, povestește ea, „când a început totul, copilul meu de 9 ani nu a înțeles exact cum e cu școala de la distanță, așa că am stat cu gura pe ea: ‘Ai oră în cinci minute. Trebuie să te loghezi. ‘ Apoi ne asiguram că-și face temele.”

„Apoi fetița mea de 3 ani vrea să se joace și vrea să se distreze”, continuă Gadot. „Dar dincolo de toate acestea, ai o incertitudine cu privire la ce se întâmplă în lume, mai exact.”

Kristen Wiig, Gal Gadot (Foto: Jason Bell)
Kristen Wiig, Gal Gadot (Foto: Jason Bell)

Pe chat, alături de Gadot este costarul ei din Wonder Woman 1984 , Kristen Wiig, care povestește că traiul într-un „glob de sticlă” cu bebelușii ei în timpul lunilor de izolare, are plusuri și minusuri.

Actrița în vârstă de 47 de ani și logodnicul Avi Rothman au primit în familia lor gemenii, prin surogat, în ianuarie și, de vreme ce întreaga lume a intrat în carantină aproape imediat după sosirea lor, din cauza pandemiei de coronavirus, s-a bucurat de timp din belșug cu cei mici. „Îmi place că pot fi cu familia mea”, spune Wiig.

Cu excepția timpului minunat petrecut împreună, noua mamă recunoaște că a fost dificil că n-a putut să-i socializeze pe gemeni.

„Copiii mei nici măcar nu merg încă”, povestește ea. “Îmi doresc să fiu acasă cu ei, așa că a fost un lucru pozitiv pentru mine, desigur. Dar, de asemenea, ei nu pot să vadă pe nimeni. Am prieteni apropiați care nu mi-au văzut copiii de mult timp”.

„Nici pe părinții mei nu i-am mai văzut de mult, așa că am comunicat via FaceTime cu bebelușii, în fiecare zi”, adaugă Wiig. „Trăim cu toții într-un fel de glob de sticlă, iar faptul că cei mici nu pot să interacționeze și să socializeze cu nimeni este o problemă”.

Mary Green, People, 21 decembrie