Jennifer Lopez s-a emoționat pe scenă când s-a gândit la viețile pierdute anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus.

În timp ce cânta live în Times Square, în timpul spectacolului de Anul Nou al postului ABC, cântăreața, în vârstă de 51 de ani, a luat o pauză după ce a interpretat cel mai nou single „In The Morning”, pentru a reflecta la 2020.

Ea a spus: “2020 este aproape de sfârșit. Am reușit. Am reușit.”

Jennifer Lopez performs in Times Square during New Year's Eve celebrations on December 31, 2020 in New York City. (Photo by Gary Hershorn / POOL / AFP) (Photo by GARY HERSHORN/POOL/AFP via Getty Images)
Jennifer Lopez la spectacolul de Revelion 2021 din Times Square, New York (Foto: Gary Hershorn)

Îmi amintesc de începutul acestui an, când am participat la unul dintre cele mai mari spectacole din viața mea”, a adăugat ea, referindu-se la interpretarea ei de la pauza Super Bowl, alături de Shakira. “Mii de oameni. Dar în seara asta facem lucrurile puțin altfel. Și este în regulă.”

„Dacă anul acesta ne-a învățat ceva, ne-a învățat să fim recunoscători pentru ceea ce avem – să prețuim fiecare moment”, a spus ea înainte ca ochii să i se umple de lacrimi. “Am pierdut prea mulți. Prea mulți.”

După ce camera s-a mutat la logodnicul ei, Alex Rodriguez, care urmărea spectacolul, cântăreața s-a referit apoi la piesa ei de succes “Dance Again”, spunând: “Deci, în seara asta vom trăi, vom iubi și vom dansa din nou. Și vom continua să visăm. Am cântat această piesă acum 20 de ani, dar n-am avut niciodată nevoie de ea mai mult decât în seara asta.”

Interpreta a început apoi să cânte hit-ul din anii ’90 „Waiting For Tonight”, înainte de a trece la o interpretare electrizantă a melodiei lui Aerosmith „Dream On”. Jennifer Lopez a terminat spectacolul și potpuriul de trei melodii, cu hitul ei „Dance Again”.

Tomás Mier, People, 1 ianuarie