Totul despre sex (Sex and the City) primește un tratament de regenerare la HBO Max, aflăm de la revista Variety.

Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker (Foto: New Line Cinema/courtesy Everett Collection)
Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker (Foto: New Line Cinema/courtesy Everett Collection)

Noul capitol este intitulat And Just Like That… și le va avea în rolurile principale pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. Kim Cattrall, care a jucat-o pe Samantha Jones în seria originală, nu mai revine. Parker, Nixon și Davis vor fi și producători executivi, alături de Michael Patrick King.

And Just Like That… va spune povestea lui Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) și Miranda Hobbes (Nixon), acum la vârsta de 50 de ani,  și a relațiilor lor de iubire și prietenie. Sezonul va consta din 10 episoade de o jumătate de oră și va începe filmările la New York, la sfârșitul primăverii.

„Am crescut alături de aceste personaje și abia aștept să văd cum evoluează povestea lor în acest nou capitol, cu onestitatea, intensitatea, umorul și orașul iubit, care le-a definit dintotdeauna”, a spus într-un comunicat Sarah Aubrey, directorul de programe originale de la HBO Max.

Totul despre sex a fost creat de Darren Star pe baza cărții cu același titlu, din 1997, a lui Candace Bushnell. Seria originală a avut premiera la HBO în 1998 și a durat șase sezoane, până în 2004.

Serialul a fost urmat de două filme, Totul despre sex în 2008 și Totul despre sex 2 în 2010. The Carrie Diaries cu AnnaSophia Robb, un serial cu acțiunea plasată înainte de seria originală, a avut premiera în 2013.

Acest proiect este cel mai recent dintr-un șir de continuări ale unor seriale de succes, pentru HBO Max, din care mai fac parte Gossip Girl și True Blood.

Ellise Shafer, Variety, 10 ianuarie