La 21 de ani, actrița din Euforia (Euphoria) Hunter Schafer cultivă o abordare a ținutei de covor roșu, cu totul și cu totul aparte. Fie că este îmbrăcată într-o rochie dulcică, dantelată Rodarte, într-o rochie sculpturală Rick Owens asortată cu cizme-platformă foarte înalte sau un body cadrilat Charlotte Knowles, fiecare ținută demențială pe care o poartă la evenimente este o notă unică de stil. Cameleonul stilistic care este Hunter Schafer pur și simplu nu se dedică nici pe departe unei mode anume, nici măcar uneia mai subtile.

Cea mai recentă apariție a lui Schafer, la cea de-a 30-a ediție anuală a premiilor Gotham Independent Film din New York City, a fost o nouă schimbare față de costumațiile riscante cu care ne-a obișnuit. Ea a propus un nou tip de eleganță pe covorul roșu: fermecător, dar nu deosebit de spectaculos, purtând o rochie tip coloană, distinsă, din colecția Givenchy de debut a lui Matthew Williams. (Cu bijuterii de Darius Jewels și pantofi Christian Louboutin.)

Hunter Schafer (Getty Images)
Hunter Schafer (Getty Images)

Rochia Givenchy include un top mulat, stil bustieră, cu bretele care-i subliniază umerii, iar în jurul taliei, o curea zdravănă, cu ornamente de feronerie – lacăte aurii. Aceste detalii au fost suficient de interesante vizual pentru a moderniza clasica rochie neagră, care, totuși, a părut atemporală și adecvată. După cum demonstrează Schafer, uneori, cele mai bune declarații de modă sunt cele care șoptesc în loc să țipe. Și dacă această rochie ar putea vorbi, ar șopti: „Sunt lozul câștigător, dragilor!”

Christian Allaire, Vogue, 12 ianuarie