Betty White se pregătește să-și sărbătorească ziua de naștere!

Betty White, Los Angeles, 2015 (Foto: Amanda Edwards/WireImage)
Betty White, Los Angeles, 2015 (Foto: Amanda Edwards/WireImage)

Legendara actriță va împlini 99 de ani pe 17 ianuarie și se pare că va avea o zi relaxantă, discretă:

„Probabil nu vreți să știți, dar vă spun oricum”, a spus White pentru Entertainment Tonight. “Ce fac de ziua mea? Să alerg un kilometru în fiecare dimineață nu mai este posibil din cauza pandemiei, așa mă ocup de relansarea emisiunii The Pet Set și cu hrănirea celor două rațe care vin să mă viziteze în fiecare zi.”

Lansată în 1971, Betty White’s Pet Set a avut ca invitați vedete și animalele lor de companie, de la pisici și câini, la animale mai exotice, cum ar fi elefanți, foci, tigri și zebre. Programul săptămânal a inclus invitați precum Carol Burnett, Doris Day, Mary Tyler Moore și mulți alții. Emisiunea va fi relansată digital și pe DVD pe 23 februarie, la timp pentru a 50-a aniversare.

White este cunoscută pentru dragostea ei față de animale și se pare că a avut șansa să se bucure de natură în timpul carantinei.

Deși White încearcă să se mențină ocupată în timpul pandemiei, ea a spus recent, într-un interviu pentru revista People, că așteaptă cu nerăbdare să „meargă în vizită la prietenii apropiați și să ducă mâncare prietenilor ei animale”, de îndată ce va fi posibil să facă asta în siguranță.

Ea a reflectat și asupra singurului lucru care o menține pe linia de plutire în aceste momente dificile:

„Simțul umorului”, a mărturisit ea pentru People. “Nu te lua prea în serios. Poți să-i minți pe alții – nu că aș face așa ceva – dar nu poți să te minți pe tine însuți.”

În ceea ce privește împlinirea a 99 de ani, vedeta din The Golden Girls a spus că vârsta este cu adevărat doar un număr.

„Sunt binecuvântată cu o sănătate bună”, a spus ea, „așa că împlinirea a 99 de ani nu este diferită de împlinirea a 98 de ani”.

Lindsay Lowe, Today, 13 ianuarie