Dragă cititorule, astăzi această autoare a primit cele mai bune știri pe care înalta societate le-a avut de oferit în ultimele luni.

Bridgerton revine pentru sezonul 2, a anunțat azi Netflix. Serialul de succes părea că va fi reînnoit cu siguranță, având în vedere popularitatea lui în întreaga lume, dar fanii așteptau cu nerăbdare știrea oficială de la debutul de Crăciun al seriei.

Citește și: Seriale la care să vă uitați până apare Sezonul 2 din Bridgerton

Serialul produs de Shondaland, bazat pe o serie de romane de dragoste de Julia Quinn, urmărește bogata familie Bridgerton din Anglia Regenței, în timp ce fiecare dintre cei opt frați încearcă să fie la înălțimea așteptărilor sociale și a sportului sângeros cunoscut sub numele de ritual nupțial.

Un anunț de la (cine altcineva?) Lady Whistledown dezvăluie că Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate Bridgerton, „intenționează să domine sezonul social” și că ea va fi pregătită să „relateze despre toate întâmplările romantice.” Acesta este în concordanță cu speculația că, pe baza materialului sursă, sezonul 2 s-ar putea concentra pe Anthony și povestea lui de dragoste cu un nou personaj, Kate Sheffield.

Jonathan Bailey, Bridgerton (Netflix)
Jonathan Bailey, Bridgerton (Netflix)

“De la început s-a stabilit că serialul va adapta, în principiu, o carte pe sezon”, a declarat anterior Chris Evan Van Dusen pentru EW. Pentru cei care doresc să înceapă mai devreme potențiala intrigă a sezonului doi, a doua carte din seria lui Quinn este The Viscount Who Loved Me.

Citește și: Bridgerton: La modă rochiile îndrăznețe. Fără bonete!

Rolul crucial al lui Kate încă n-a fost distribuit, iar producția noului sezon va începe în această primăvară. Iată anunțul original al lui Lady Whistledown:

Bridgerton (Netflix)
Bridgerton (Netflix)

Maureen Lee Lenker, Entertainment Weekly, 21 ianuarie