De azi înainte, îl vom striga pe Timothée Chalamet pe celălalt nume al său: Edgar Scissorhands. Actorul în vârstă de 25 de ani – care nici măcar nu se născuse atunci când îndrăgitul film fantasy al lui Tim Burton avea premiera în cinematografe, în decembrie 1990 – s-a alăturat lui Winona Ryder, starul din Edward Mâini-de-Foarfece (Edward Scissorhands), pentru o continuare / spot publicitar pentru Cadillac, care a avut premiera în timpul Super Bowl.

Filmul original l-a avut pe Johnny Depp în rolul principal al unui tânăr înzestrat – sau blestemat? – cu foarfeci în loc de mâini, de către creatorul său (Vincent Price), care se îndrăgostește de Kim Boggs (Winona Ryder) în timpul scurt petrecut în suburbie. Flash-forward în prezent, Edgar duce mai departe numele Mâini-de-foarfece cu tot plictisul emo și moda gotică aferente.

Winona Ryder și Timothee Chalamet in reclama pentru Cadillac (Foto: Cadillac/YouTube)
Winona Ryder și Timothee Chalamet in reclama pentru Cadillac (Foto: Cadillac/YouTube)

Iar moda specifică a reprezentat o mare parte din atracția pentru proiect a lui Chalamet, care a spus pentru Vogue că a lucrat îndeaproape cu designerul de costume Melissa DesRosiers, pentru a crea look-ul lui Edgar. „[Am vrut] să creăm un personaj care să pară autentic față de expresionismul auster al originalului, dar cu motive moderne”, a explicat vedeta din Dune. „De asemenea, folosim semiluna legendară de pe catarama costumului original a lui Johnny, ca un fel de curea de umăr la costumul lui Edgar, pe post de mic omagiu pentru trecut.”

Ethan Alter, Yahoo! Entertainment, 8 februarie