Bridgerton a găsit-o pe Kate! Simone Ashley (Sex Education, Because the Night) a fost distribuită în rolul principal feminin alături de Jonathan Bailey, în sezonul 2 al serialului-dramă din epoca Regenței, extrem de popular, bazat pe romanele de dragoste ale Juliei Quinn.

Simone Ashely, Jonathan Bailey - Bridgerton (Netflix)
Simone Ashely, Jonathan Bailey – Bridgerton (Netflix)

Al doilea sezon va relata căutările fratelui cel mai mare Bridgerton, Anthony (Bailey), pentru încheierea unei căsătorii adecvate, așa cum se consemnează în cartea a doua a seriei Bridgerton a lui Quinn, The Viscount Who Loved Me.

Ashley o va interpreta pe Kate Sharma, cea care-i va fura inima lui Anhony. Sosită recent la Londra, Kate este o tânără inteligentă, încăpățânată, care nu tolerează neserioșii – categorie din care face parte și Anthony Bridgerton.

În sezonul 2, Bridgerton continuă să încalce convențiile legate de rasă. Iubita lui Anthony (numită Kate Sheffield în romanul lui Quinn) și familia ei au fost imaginate de echipa producătoare a seriei ca fiind de origine indiană, în conformitate cu lumea multi-rasială, reimaginată a înaltei societăți londoneze din 1880, creată pentru sezonul 1, care a inclus mai multe personaje de culoare majore, inclusiv Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), Lady Danbury (Adjoa Andoh) și Regina Charlotte (Golda Rosheuvel).

Actrița britanică Simone Ashley era deja pe radarul Netflix; probabil este cel mai cunoscută pentru rolul Olivia Hanan, din popularul serial Sex Education. Ea este unul din numeroasele nume care completează distribuția Sezonului 2 al Bridgerton, care va începe filmările în această primăvară, la Londra.

Nellie Andreeva, Deadline, 15 februarie