După ce ne-au amețit toate simțurile arahnofile, vedetele Marvel au terminat cu păienjenișul lor de minciuni.

Într-un nou videoclip, Zendaya, Jacob Batalon și însuși Spider-Man, Tom Holland, au încetat să înțepe internetul și au dezvăluit titlul real al viitorului film „Spider-Man 3”: Spider-Man: No Way Home.

Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon - Spider-Man: No Way Home
Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon – Spider-Man: No Way Home

Dezvăluirea titlului final No Way Home, încheie o perioadă intensă de 24 de ore în care cele trei staruri ale filmului – Holland, Zendaya și Jacob Batalon – au amețit fanii cu diferite titluri pe rețelele de socializare. Holland, de exemplu, a sugerat că titlul va fi Spider-Man: Phone Home – o binecunoscută referire la unul dintre acele filme vechi despre care Peter Parker vorbește întotdeauna în mijlocul scenelor de luptă intense.

Între timp, Zendaya a aruncat în joc o altă idee, „confirmând” că filmul este numit, de fapt, Spider-Man: Home Slice (approx. Spiderman: Prietenul de acasă).

Pentru a nu fi depășit de colegii săi, Batalon a susținut că titlul ar fi Spider-Man: Home-Wrecker (approx. Spider-Man: distrugătorul de cămine), ceea ce ar fi implicat un al treilea film din franciză mai sumbru decât s-ar fi așteptat publicul.

În videoclipul din contul Twitter al filmului „Spider-Man”, actorii spun că au fost induși în eroare de echipa de producție – aparent din cauza tendinței lui Holland de a furniza spoilere – înainte de a trece pe lângă o tablă care dezvăluie adevăratul titlu (precum și altele luate în considerare). Iată:

Dar lucrul cel mai neașteptat pe care-l dezvăluie clipul este că filmul va fi în cinematografe de Crăciun. Având în vedere că numeroase alte filme și-au amânat data lansării din cauza pandemiei de coronavirus, numai timpul va decide dacă nu cumva o să fie mai curând rost de „Spider-Man: Watch From Home” (Spider-Man: Vizionează de acasă).

Bill Bradley, HuffPost, 24 februarie