Anya Taylor-Joy și-a schimbat ținuta elegantă de la Globurile de Aur cu o opțiune mai confortabilă, săptămâna aceasta, la Los Angeles.

Taylor-Joy, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță dintr-o serie limitată sau un film realizat pentru televiziune, pentru rolul Beth Harmon din Gambitul damei (The Queen’s Gambit), de la Netflix, a făcut senzație nu numai datorită acestei victorii, ci și datorită ținutei incredibile. Duminică, vedeta a evocat eleganța clasică de la Hollywood, cu rochia Dior făcută la comandă, din lurex verde strălucitor, care a inclus o curea asortată și un mantou de seară. Creația designerului Maria Grazia Chiuri, rochia a fost gata în 300 de ore. Aleasă de stilistul Law Roach, rochia a fost asortată cu pantofi cu bot ascuțit de aceeași culoare și bijuterii de la Tiffany & Co.

Luni, însă, actrița a optat pentru un ansamblu lejer, un set-sport complet negru pentru ținuta din timpul liber.

Anya Taylor-Joy (Foto:  P&P / MEGA)
Anya Taylor-Joy (Foto:  P&P / MEGA)

Iar pentru picioare, vedeta din Gambitul damei a schimbat pantofii eleganți Dior cu o pereche de sandale Fluff Yeah de la Ugg. Recunoscute drept unele dintre cei mai comode încălțări Ugg din toate timpurile, sandala confortabilă, ușor de încălțat, este adesea purtată de staruri când ies la o plimbare. Taylor-Joy a decis pentru o ținută monocromă, împerechind sandalele cu pete alb-negru cu  un pulover și pantaloni sport negre. Ea și-a finisat look-ul cu o bandana asortată, o mască albă și o sacoșă de pânză.

Madeleine Crenshaw, FootwearNews, 2 martie