Inspirați de (aparent?) mormântul acvatic al Cursei 828, afișul celui de-al treilea sezon al serialului NBC Destinația (Manifest) prezintă personajele principale uitându-se în apă și sperând că „adevărul va ieși la suprafață”.

Afișul sezonului 3 – dacă îl întoarceți cu susul în jos… dar aveți grijă cu laptopul! – ne arată un nou personaj – Angelina, un pasager al Cursei 828 interpretat de actrița din The Americans, Holly Taylor. (se pare că o întâlnim prima dată pe Angelina în primele minute ale noului sezon și nu în cele mai bune circumstanțe.)

Destinația - Manifest (HBO)
Destinația – Manifest (HBO)

În spiritul adevărurilor care ies la iveală, creatorul serialului Jeff Rake a declarat recent pentru TVLine că, într-adevăr, se vor întâmpla lucruri importante în sezonul 3, format din 13 episoade, care va fi difuzat la NBC începând cu 1 aprilie. Speram ca HBO să ne bucure cu o premieră a sezonului 3 Destinația, cât mai curând.

„Cred că telespectatorii vor fi mulțumiți pentru că este un sezon plin de evenimente”, a spus el. „Știu că, uneori, în sezonul 1 sau sezonul 2, serialul a fost acuzat, cu drag, că nu a rostogolit bulgărele îndeajuns, că prea i-a fiert la foc mic. Ei bine, sunt convins că sezonul 3 nu va fi acuzat de așa ceva. Vom avea o mulțime de lucruri care vor impulsiona acțiunea, vom da cărțile pe față, și vor fi o mulțime de surprize neașteptate. Fanii serialului care sunt nerăbdători ca lucrurile să ia amploare, vor fi satisfăcuți.”

La începutul Sezonului 3 din Destinația, Ben (Josh Dallas) și Saanvi (Parveen Kaur) cercetează adânc problema derivorului Cursei 828, care a fost găsit în largul Cubei, de o ambarcațiune numită Tesoro di San Antonio; viața de cuplu a lui Michaela și Zeke (Melissa Roxburgh și Matt Long) va întâmpina „greutăți neașteptate”, inclusiv din cauza faptului că se mută împreună cu un „terț”; un personaj de mult uitat își va face o reapariție șocantă; iar Jared (J.R. Ramirez) va avea o nouă relație romantică plină de complicații.

În ceea ce privește distribuția, pe lângă debutul lui Taylor, Will Peltz (Euphoria) va reveni în rolul Levi, un profesor asistent la universitatea la care lucrează Ben a cărui expertiză în arheologie îl pune în legătură cu Olive (Luna Blaise); Warner Miller (Marvel’s Luke Cage) îl va juca pe Tarik, fratele vitreg al lui Grace (Athena Karkanis), care acceptă cu reticență să-i ajute pe cei din familia Stone, atunci când nu mai au la cine să apeleze; Mahira Kakkar (A Suitable Boy de la BBC) va interpreta rolul Dr. Aria Gupta, un om de știință care studiază fenomenele legate de Cursa 828; iar Ali Lopez-Sohaili va fi Eagan Tehrani, un pasager a cărui memorie fotografică se dovedește a fi un atu major pentru Ben.

Matt Webb Mitovich, TVLine, 4 martie