Se pare că nu putem avea încredere decât în știrile venite direct de la însăși Lady Whistledown, deoarece fanii serialului de succes de la Netflix au fost ținta unei păcăleli de întâi aprilie. Entuziasmul a atins cote înalte după ce revista The Tab a dezvăluit că al doilea sezon Bridgerton va avea o premieră surpriză săptămâna viitoare. Dar se pare că anunțul n-a fost decât o glumă.

Bridgerton (Netflix)
Bridgerton (Netflix)

Deși producția pentru cel de-al doilea sezon Bridgerton nu va începe până mai târziu în această primăvară, sursa de știri britanică a pretins că aceasta ar fi o manevră pentru a-i șoca pe telespectatori. Într-o știre falsă The Tab a scris: „S-a crezut inițial că filmarea pentru noile episoade este pe punctul de a începe luna aceasta, dar un purtător de cuvânt al Netflix a anunțat acum oficial că este vorba despre filmările pentru sezonul trei, sezonul al doilea fiind filmat în același timp cu primul, așa că acum este gata de difuzare.”

Articolul susține că știrea provine de la o „sursă din interior”, care spune: „Am vrut să le facem o surpriză specială telespectatorilor noștri dragi”. Autoarea, Hayley Soen, a lansat chiar și câteva zvonuri fierbinți, citând „sursa” care ar fi spus: „Se vor întâmpla ATÂT de multe în acest sezon. Nu cred că l-am văzut vreodată pe Duce complet îmbrăcat pe platoul de filmare, este TOT TIMPUL nud și toată lumea e încântată de asta. Anthony își scoate, din nou, fundulețul la iveală și s-ar putea să avem și alte câteva surprize în plus. Sunt atât de entuziasmată. N-am dormit din ianuarie.”

În ciuda entuziasmului din rândurile fanilor, surse precum The Mirror s-au grăbit să dezmintă știrea, etichetând-o drept farsă. Soen și-a făcut cunoscută bucuria cu privire la succesul farsei, anunțând pe Twitter: „Scrierea unui articol de întâi aprilie, care să fie preluat de ziare la nivel național, drept „revoltător”, este punctul culminant al carierei mele. Am ajuns la apogeu.”

Deși fanii sunt nerăbdători să vadă un nou sezon, vor trebui să aștepte ceva mai mult de o săptămână. De fapt, Luke Newton, care joacă rolul lui Colin Bridgerton, tocmai a clarificat într-un interviu că distribuția nici măcar n-a început filmările pentru sezonul 2: “De fapt, nu am început încă… Dar toată lumea se pregătește individual și este super-entuzasmată de sezonul doi”, a declarat Newton.

Chiar dacă a fost păcăleală de întâi aprilie, putem, totuși, să sperăm că unele dintre aceste zvonuri sexy se vor adeveri.

Pure Wow, 1 aprilie