Putem fi siguri de fiecare dată că Blake Lively și Ryan Reynolds ne vor împărtăși reacțiile lor tipic ilare, în legătură cu majoritatea întâmplărilor din viață, indiferent dacă este vorba de votare, educarea la domiciliu a copiilor sau ziua de naștere a fiecăruia.

Și, descoperim acum, același lucru s-a întâmplat cu vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Pe 31 martie, atât Lively, cât și Reynolds au postat imagini cu ei, primind vaccinul anti-Covid-19 și putem spune că au fost încântați și foarte recunoscători. Cu toate acestea, n-au putut rezista să nu strecoare și câteva glume pe tema asta.

Reynolds a postat pe Instagram o fotografie cu el însuși primind injecția și făcut mișto de adepții teoriei conspirației, scriind că: „în sfârșit am primit niște 5G”.

Actorul din Deadpool a continuat să glumească, redistribuind imaginea pe Instagram Stories și afirmând că „știința este sexy”, dar probabil nu și căciulița lui de lână roz.

Reynolds nu s-a oprit aici. A postat alături de fotografia lui, o imagine a soției, care purta o căciuliță albastră pe platoul filmului ei The Rhythm Section, apoi a întrebat cine o poartă mai bine.

Ryan Reynolds, Blake Lively
Ryan Reynolds, Blake Lively

Actrița din Gossip Girl a fost împreună cu soțul să se vaccineze, apoi a postat pe Instagram o fotografie cu ea, uitându-se cu ardoare la asistenta medicală care a injectat-o, sub care a scris: „Găsește-ți pe cineva care să te privească așa cum o privesc eu pe asistenta eroină care mă vaccinează”.

Un sfat excelent pentru o relație, în opinia noastră.

De asemenea, Lively nu a putut rezista să nu-l înțepe puțin pe soțul ei, remarcând că arăta ca o încrucișare între un meme Bernie Sanders și Steve Zissou, personajul lui Bill Murray din Life Aquatic.

Olivia Blair, Elle, 1 aprilie