Diane Keaton este idolul nostru. Actrița a fost văzută săptămâna aceasta pe platoul noului ei film Mack & Rita, care se filmează în prezent în Palm Springs și nu este de mirare că arăta uimitor. La urma urmei, este un simbol al modei. Dar această ținută s-a îndepărtat destul de mult de stilul ei obișnuit (pălărie, centură lată etc.)

Actrița a fost fotografiată în cizme cu imprimeu din piele de șarpe, peste genunchi (care arată ca și cum ar fi incredibil de greu de mers cu ele). A asortat cizmele cu nimic altceva decât cu o bluză albă vaporoasă și foarte largă. Pentru a completa ținuta, Keaton a purtat o perucă cu păr lung, argintiu.

Diane Keaton pe platoul de filmare 'Mack & Rita' (Foto: Lele Nino / Backgrid)
Diane Keaton pe platoul de filmare ‘Mack & Rita’ (Foto: Lele Nino / Backgrid)

Oricât de grozav ar arăta Diane, se pare că această ținută specială era destinată co-starului ei Elizabeth Lail. Potrivit revistei Deadline, Diane și Elizabeth o interpretează pe Mackenzie Martin, o tânără de 30 de ani care își dorește să fie un spirit liber, la fel ca bunica ei. Aidoma personajului lui Tom Hanks din Vreau să fiu mare (Big), își dă seama că trebuie să fii atent la ceea ce îți dorești, după ce iese dintr-o baie sonică de regresie la vârsta de 70 de ani, persoană pe care o poreclește mătușa Rita.

„Dar transformarea lui Mack nu are nici o legătură cu trupul ei și Mack află că realitatea bătrâneții nu este chiar ceea ce și-a imaginat”, continuă descrierea. „Se pare că a fi confortabil în propria piele nu este o certitudine la 70 de ani sau la orice vârstă, de altfel, întrucât acceptarea de sine vine din interior și numai trăindu-ți viața realmente”.

Ei bine, dacă șifonierul nostru ar arăta la fel ca cel al lui Diane Keaton la 70 de ani, am considera că am reușit în viață. Nu?

Tessa Petak, In Style, 1 aprilie