Regé-Jean Page, revelația Bridgerton, se desparte de popularul serial de dragoste de la Netflix.

Regé-Jean Page - Bridgerton (Netflix)
Regé-Jean Page – Bridgerton (Netflix)

Un anunț apărut pe contul social media al serialului confirmă faptul că actorul în vârstă de 31 de ani, nu se va întoarce pentru sezonul 2, care se filmează în prezent în Regatul Unit.

Scris din prisma lui Lady Whistledown, autoarea anonimă a bârfelor din serial, interpretată de Julie Andrews, anunțul spune: „Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a-și găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care atât de glorios l-a interpretat pe ducele de Hastings.”

Recunoscând că el și personajul său Simon vor face totdeauna parte din familia Bridgerton, nota adaugă că Daphne, soția sa, ducesa de Hastings, interpretată de Phoebe Dynevor, „va rămâne soție și soră devotată, ajutându-l pe fratele ei să treacă cu bine peste viitorul sezon social și promisiunile sale: mai multă intrigă și aventuri romantice decât ar putea îngădui cititorii mei.”

Page a răspuns la anunț pe Twitter, spunând: „A fost o plăcere și un privilegiu! O onoare să fiu membru al familiei – pe ecran și în afara lui, distribuție, echipă de filmare și fani incredibili – iubirea este reală și va continua să crească.”

Actorul a declarat pentru Variety că o parte din ceea ce l-a atras inițial la rolul ducelui de Hastings a fost faptul că: „a părut a fi o serie limitată. Urma să intru în scenă, să-mi aduc contribuția și apoi familia Bridgerton să meargă mai departe.” Referindu-se la ieșirea lui din distribuție, el a adăugat: „Nu pot decât să fiu entuziasmat că Bridgerton continuă parcursul fierbinte și continuă să cucerească globul. Dar este la fel de important să duci la bun sfârșit un rol și să te retragi în plină glorie”.

Trebuie să remarcăm că, având în vedere faptul că sezonul 2 se va concentra pe Anthony Bridgerton interpretat de Jonathan Bailey, era de așteptat ca Ducele de Hastings să fie mult mai mult un rol secundar și nu apare decât în câteva scene în romanul Juliei Quinn „The Viscount Who Loved Me”, pe care se bazează sezonul doi al serialului Bridgerton.

Pentru fanii lui Page cărora le va fi dor de el, aflați că nu pleacă departe de Netflix, întrucât urmează să apară în mult-așteptatul film de acțiune al platformei de streaming – The Gray Man.

Marcus Jones, Entertainment Weekly, 2 aprilie