Familia Thrombey avea nevoie de ajutor profesional și, potrivit lui Curtis, îl primește.

Jamie Lee Curtis - La cuțite
Jamie Lee Curtis – La cuțite

Jamie Lee Curtis s-a folosit de contul personal Instagram pentru a ne oferi știri despre ceea ce a făcut familia Thrombey din La cuțite (Knives Out) după terminarea filmului. Curtis le oferă fanilor filmului o actualizare amuzantă despre starea familiei, anunțându-ne că nu vor participa la cele două continuări Knives Out, pe care le-a comandat Netflix.

În postarea sa, Curtis le spune fanilor că familia Thrombey face în prezent terapie familială și își continuă viața după ce și-au pierdut averea la sfârșitul filmului La cuțite. Terapia de familie este perfectă pentru ei, deoarece în primul film aproape toți membrii s-au dovedit a fi manipulatori, vicleni și dispuși să facă orice pentru a pune mâna pe averea familiei, câștigată de scriitorul de succes Harlan Thrombey (Christopher Plummer).

Curtis ne mai spune că personajul ei, Linda Drysdale, l-a dat afară pe soțul infidel Richard (Don Johnson), după ce a aflat că a înșelat-o la sfârșitul lui La cuțite. În viziunea lui Curtis, familia „se zbate” în viața reală. Ransom (Chris Evans) a învățat să tricoteze în închisoare și a deschis o nouă afacere cu pulovere. Jani Thrombey (Toni Collette) a decis să vândă o nouă bilă efervescentă cu parfum vaginal, pentru baie, o aluzie clară la afacerea adevărată cu lumânări parfumate a lui Gwyneth Paltrow. Walt Thrombey (Michael Shannon) își publică memoriile, ceea ce ar putea însemna că viața haotică a familiei din La cuțite ar putea fi încă profitabilă pentru ei.

Curtis își termină povestea imaginară spunându-ne că niciunul dintre Thrombey nu i se va alătura lui Benoit Blanc (Daniel Craig) în Grecia, unde Knives Out 2 începe filmările pe 28 iunie. Nimeni nu se aștepta cu adevărat ca cei din familia Thrombey să revină, dar povestea imaginată de Curtis este atât de amuzantă, încât aproape ne pare rău de ieșirea familiei din franciză. Iată mesajul original:

Atât Knives Out 2, cât și Knives Out 3 vor fi lansate exclusiv la Netflix, după un acord care i-a adus serviciul de streaming o notă de plată de aproape jumătate de miliard de dolari. Detectivul privat interpretat de Craig, Mr. Blanc, va apărea în ambele filme, iar Rian Johnson va păstra controlul francizei în calitate de scenarist și regizor. Încă nu a fost stabilită o dată de lansare pentru prima continuare, dar ambele scenarii sunt deja finalizate de către Johnson.

Marco Vito Oddo, Collider, 2 aprilie