Gal Gadot, care așteaptă în prezent al treilea copil împreună cu soțul Jaron Varsano, își continuă stilul de viață de Femeie Fantastică în această rochie curcubeu croșetată, creată de Gabriela Hearst, pe care a ales s-o poarte la  acceptarea unui premiu de la Festivalul de Film Sun Valley. Ținuta în cauză, numită „Ocon” din colecția primăvară / vară 2021 a lui Hearst, se vinde la prețul de 3.790 USD și este făcută din cașmir reciclat, în conformitate cu practicile ecologice ale casei de modă.

Gal Gadot
Gal Gadot

Recent, Gadot a asociat portretizarea Femeii Fantastice cu prințesa Diana: „Am vrut să dau viață unui personaj care să fie o sursă de inspirație pentru oameni”, a declarat ea în timpul unui eveniment găzduit de Vanity Fair. Deși putem spune cu siguranță că lumea a fost mai mult decât inspirată de rolul ei din film, ne place s-o vedem pe Gal adoptând același etos în viața de zi cu zi, sprijinind mărci eco, care țin cont de modul în care industria modei afectează mediul.

În timp ce rochia ei vibrantă are un preț care ar putea fi puțin cam piperat pentru bugetul nostru, putem imita energia pozitivă a lui Gal, cumpărând câteva ținute similare care ar putea fi potrivite la fel de bine la un eveniment select, precum și la plajă, deasupra costumului de baie. Mai mult decât atât, ați putea s-o croșetați chiar dumneavoastră.

Sarah Wasilak, Popsugar, 15 aprilie