Dragi cititori,

Înalta societate se extinde.

Golda Rosheuvel – Bridgerton (Netflix)

Doamnelor și domnilor, pregătiți-vă! Netflix a anunțat un nou serial inspirat de Bridgerton despre regină! Și însăși Shonda Rhimes îl va scrie.

Într-adevăr, conform știrilor, care sigur vor fi subiectul de conversație al sezonului (sau cel puțin al weekendului), noul serial se va concentra pe povestea de origine a reginei Charlotte. Vom avea, de asemenea, povestea de fundal a lui Lady Danbury, mentorul Ducelui / Simon din sezonul 1 Bridgerton și al tinerei Violet Bridgerton, mama celor opt frați Bridgerton și soția marii iubiri a vieții ei, regretatul Edmund Bridgerton.

“Mulți telespectatori nu știau povestea reginei Charlotte înainte ca Bridgerton să o aducă în atenție și sunt încântată că acest nou serial îi va spune povestea și va extinde și mai mult lumea Bridgerton“, a declarat Bela Bejaria de la Netflix.

Rhimes va scrie scenariul. De asemenea va fi producător executiv al noului prequel, alături de Betsy Beers și Tom Verica.

“Trăiască, Regina! Suntem emoționați să anunțăm că extindem universul Bridgerton cu o serie limitată care va spune povestea de origine a Reginei Charlotte – din serie vor face parte, de asemenea, tânăra Violet Bridgerton și tânăra Lady Danbury”, ne înștiințează un tweet apărut pe contul Bridgerton al Netflix, vineri.

Regina Charlotte de Mecklenburg-Strelitz este unul din personajele cele mai interesante din primul sezon al serialului de succes Netflix, Bridgerton. A fost căsătorită cu regele George al III-lea, alias regele nebun George și a condus timp de aproape șase decenii. Charlotte a murit în 1818, la vârsta de 74 de ani. În sezonul 1 din Bridgerton, a fost interpretată de Golda Rosheuvel. Netflix a distribuit intenționat rolul unei actrițe de culoare, întrucât istoricii cred că regina din viața reală era de origine africană.

Jolie Lash, Entertainment Weekly, 14 mai