Charlize Theron și Kerry Washington sunt gata pentru sesiunea de fotografii.

Theron, în vârstă de 45 de ani, și Washington, în vârstă de 44 de ani, arată foarte regal în prima fotografie dată publicității pentru filmul fantasy de la Netflix, School for Good and Evil.

Kerry Washington, Paul Feig, Charlize Theron - School for Good and Evil (Netflix)
Kerry Washington, Paul Feig, Charlize Theron – School for Good and Evil (Netflix)

Paul Feig, care regizează filmul, a postat o fotografie cu el însuși și cu cele două actrițe în costumație completă: Theron cu părul cârlionțat roșu aprins și o rochie neagră, în timp ce Washington purta o rochie strălucitoare gri.

„Priviți-le în premieră pe Lady Lesso și pe profesoara Dovey de la School For Good And Evil, aparent distrându-se cu profesorul de swing al binelui și răului”, a scris Feig, în vârstă de 58 de ani, în legendă. “Fiecare zi cu aceste două actrițe minunate este o adevărată bucurie.”

Theron a postat un prim-plan cu noua ei coafură – păr roșu creț și unghiile-stilet negre, scriind pe Instagram: „RĂU-ul nu se odihnește niciodată 😈De-abia aștept s-o întâlniți cu toții pe Lady Lesso”.

Între timp, Washington a postat o altă imagine din film pe contul ei de Instagram, de data aceasta o fotografie cu ea, purtând o rochie aurie, o perucă blondă și o coroană. „Urmează mai multă BUNĂtate…”, a scris Washington în legenda.

Filmul, bazat pe romanele fantasy cu același titlu de Soman Chainani, este amplasat în locația fictivă, vastă a Endless Woods.

Trilogia urmărește aventurile prietenelor celor mai bune Sophie și Agatha, de la Școala pentru bine și rău (School for Good and Evil), unde copiii sunt instruiți să devină fie eroi de poveste, fie personaje negative.

Theron o interpretează pe Lady Lesso, o profesoară de la Școala Răului, în timp ce Washington o interpretează pe Professor Dovey, o profesoară de la Școala Binelui.

Alexia Fernández, People, 19 mai