Studiourile Marvel au lansat primul trailer pentru Eternals, regizat de Chloé Zhao, care va fi lansat în cinematografe pe 5 noiembrie.

Kit Harrington, Gemma Chan - Eternals (Marvel Studios)
Kit Harington, Gemma Chan – Eternals (Marvel Studios)

Cea mai recentă ieșire în spațiul Universului Cinematic Marvel va spune povestea unei rase extraterestre nemuritoare, numită Eternals, care trăiește în secret pe Pământ de mii de ani. Eroii posedă puteri și abilități diferite, inclusiv o forță nemăsurată și capacitatea de a zbura.

Eternals este în primul rând un film de echipă. Cu toate acestea, producătorul MCU, Kevin Feige, a declarat pentru Variety că, dacă ar trebui să existe un singur personaj principal, acesta ar fi personajul Gemei Chan, Sersi. Sub acoperire ca un curator de muzeu pe Pământ, Sersi este o Eternal empatică care posedă abilitatea de a manipula materia.

Richard Madden (Robb din Urzeala tronurilor) îl interpretează pe Ikaris, atotputernicul lider al Eternals, care poate zbura, emite raze de energie cosmică letale prin ochi și are o forță nemaiîntâlnită. Angelina Jolie interpretează rolul lui Thena, o războinică care poate crea orice armă din energie cosmică.

Lauren Ridloff joacă rolul lui Makkari, primul supererou surd din MCU, iar Brian Tyree Henry va juca rolul lui Phastos, primul supererou homosexual. Don Lee este Gilgamesh, Kumail Nanjiani este Kingo, Salma Hayek o interpretează pe Ajak, Lia McHugh este Sprite, Barry Keoghan îl joacă pe Druig și Kit Harington (Jon Snow din Urzeala tronurilor) este Dane Whitman, alias Cavalerul Negru.

Zhao, care a abordat studiourile Feige și Marvel în legătură cu realizarea unui proiect despre Eternals, este regizoarea filmului. La Oscarurile din acest an, ea a devenit a doua femeie din istorie care a primit un Oscar pentru cel mai bun regizor, pentru Ținutul nomazilor (Nomadland). Filmul ei a câștigat, de asemenea, Oscarul pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță în rol principal – Frances McDormand.

 

Antonio Ferme, Variety, 24 mai