Primul film al regizorului Edgar Wright după Maestrul evadărilor (Baby Driver) este un thriller psihologic despre un salt în timp.

Anya Taylor Joy - Last Night in Soho
Anya Taylor Joy – Last Night in Soho

Last Night in Soho al lui Edgar Wright a fost învăluit în secret de mai bine de un an, dar cortina este, în cele din urmă, trasă puțin, odată cu lansarea primului trailer oficial al filmului. Last Night in Soho este primul lungmetraj al lui Wright de la filmul de acțiune romantic Maestrul evadărilor (Baby Driver). Aici, Wright intră în genul horror-psihologic pentru o poveste în care personajele interpretate de favoritele noastre Anya Taylor-Joy și Thomasin McKenzie intră în legătură, în ciuda faptului că trăiesc la distanță de decenii una față de cealaltă.

Sinopsisul oficial pentru Last Night in Soho de la Focus Features spune: „Thrillerul psihologic al lui Edgar Wright despre o tânără pasionată de designul vestimentar, care, în mod misterios, este capabilă să pătrundă în anii ’60, unde își întâlnește idolul, o uimitoare cântăreață aspirantă. Dar Londra anilor ’60 nu este ceea ce pare a fi, iar timpul pare să se destrame cu consecințe nefaste…”

Last Night in Soho trebuia inițial să aibă premiera în 2020, dar pandemia i-a împins lansarea în 2021.

Alături de Taylor-Joy și McKenzie, din distribuția filmului  mai fac parte: Matt Smith, regretata Diana Rigg, Rita Tushingham și Terrence Stamp. Focus Features lansează Last Night in Soho în cinematografe, pe 22 octombrie.

Zack Sharf, Indiewire, 25 mai