Noi, telespectatorii, știm că ne așteptăm la lucruri mari de la o colaborare Nicole Kidman, Liane Moriarty și creatorul David E. Kelley, dar personajele din Nine Perfect Strangers s-ar putea să nu știe la ce să se aștepte. Noul clip al viitorul serial pe care sperăm să-l vedem la HBO, ne arată că străinii la care face referire titlul nu sunt pregătiți pentru ceea ce vor găsi la o stațiune de wellness izolată, condusă de Masha, personajul lui Kidman.

Regina Hall, Nicole Kidman, Melissa McCarthy – Nine Perfect Strangers

Kidman a jucat anterior în Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies), de la HBO, adaptare a unui roman scris de Moriarty, serial creat tot de Kelley. Aceleași nume mari colaborează și pentru Nine Perfect Strangers, care se mândrește, de asemenea, cu o distribuție plină de staruri de cinema: Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall și Samara Weaving. Noul clip ne oferă o privire, în special, asupra personajelor lui McCarthy și Cannavale și a motivelor pentru care au venit la stațiune.

“Este cel mai bun lucru pentru mine. Trebuie să fie”, spune McCarthy la un moment dat.

Personajul lui Cannavale nu este atât de entuziasmat. „Nu sunt sigur că am ce să caut aici”, spune el. „Unele uși sunt menite să rămână închise.”

Alte personaje vorbesc despre Masha – despre modul în care „schimbă complet oamenii”, cum „îi amestecă și-i potrivește pe oaspeții ei ca un cocktail”. Cu siguranță pare să știe ce face, chiar dacă ceilalți nu știu. Clipul se încheie cu Masha privind direct în obiectivul aparatului de filmat și declarând: “n-ai de ce să te temi. Ești al meu acum și vrei să fii al meu”.

Christian Holub, Entertainment Weekly, 11 iunie