Viața este plină de răspântii. Facem numeroase alegeri în fiecare zi, dintre care unele au efecte în lanț în anii următori. V-ați întrebat vreodată cum ar fi fost dacă ați fi luat o decizie diferită la un moment dat în trecut?

Citește și: Seriale la care să vă uitați dacă vă place Sex/Life

Inspirat de memoriile lui BB Easton „44 Chapters About 4 Men”, noul serial original Netflix, format din opt episoade, Sex/Life se concentrează pe frământările unei femei, când începe să se îndoiască de alegerile făcute în viață.

Sex/Life
Sex/Life

Cu premiera pe 25 iunie, Sex/Life ne-o prezintă pe Sarah Shahi în rolul lui Billie Connelly, o casnică și mamă a doi copii, care locuiește în suburbiile din Connecticut. Totul pare perfect la prima vedere, dar ea, pur și simplu, nu se poate împiedica să nu se gândească la trecut. Își varsă oful într-un jurnal nu-tocmai-secret, pe laptop. Lucrurile iau o întorsătură neplăcută – sau plăcută, depinde de unghiul din care privești – când soțul iubitor, loial, de încredere și superb Cooper (Mike Vogel) dă peste reflecțiile ei asupra celor mai bune partide de sex pe care le-a avut la viața ei, cu fostul iubit Brad (Adam Demos). Brad a fost marea dezamăgire peste care n-a reușit să treacă, iar misterul destrămării relației lor ni se dezvăluie într-un amestec de scene actuale și flashback-uri.

Citește și: Da, este într-adevăr penisul lui Adam Demos în scena de la duș!

Billie nu se poate opri să nu-și amintească de vremurile când era o tânără zvăpăiată în New York, cu cea mai bună prietenă, Sasha (Margaret Odette), amândouă spirite libertine, schimbau bărbații ca pe șosete, cu posibilități nelimitate, după nenumăratele nopți în oraș. Munceau mult pentru a-și împlini visele legate de carieră, dar petreceau și mai mult.

Spusă cu umor și din inimă, această poveste pare un amestec dintre Totul despre sex (Sex and the City) și Dincolo de uși (Sliding Doors), condimentat cu o mulțime de scene à la 9 1/2 săptămâni și jumătate (9 1/2 Weeks). Nu numai că serialul este o aventură amuzantă, dar ne face să ne amintim de propriile noastre zile de glorie.

Pentru Shahi, mamă a trei copii, acest rol a fost un vis devenit realitate. „Billie este dinamică. Are acest apetit imens pentru viață. Să joc o persoană atât de complexă a fost o oportunitate unică în viață. Serialul atinge psihologia profund resimțită de a fi într-un mariaj, de a avea copii și de a trece printr-o criză de identitate. Ca soție și mamă, încă vrei să fii sexy, fierbinte și dorită. Este un sentiment atât de eliberator să poți fi toate acestea.”

Și, spune Shahi, este important să spunem povestea lui Billie. „După ce noi femeile ne căsătorim și avem copii, este ca și cum societatea ne-ar spune că trebuie să renunțăm la acea parte erotică din noi înșine și că acele zile s-au încheiat! Billie contestă această noțiune. Chiar dacă este soție și mamă, ea încă mai are acele nevoi și dorințe. Vrea, în continuare, să aibă parte de mister și puseuri de adrenalină.”

Dana Feldman, Forbes, 14 iunie

Sex/Life are premiera la Netflix, pe 25 iunie

Advertisement