Da, este într-adevăr penisul lui Adam Demos în scena de la duș!

Citește și: Seriale la care să vă uitați dacă vă place Sex/Life

Netflix nu are, de obicei, scene de sex explicite în dramele din grilă, dar atunci când are… fierbinte este puțin spus. Și cea mai recentă dramă Netflix Sex/Life este… ei bine, mai erotică decât Bridgerton, iar asta ar trebui să ne spună ceva.

Adam Demos - Sex/Life (Netflix)
Adam Demos – Sex/Life (Netflix)

Inspirat din romanul lui BB Easton 44 Chapters About 4 Men, Sex/Life este povestea casnicei Billie, care se trezește într-un triunghi amoros cu soțul ei Cooper și fostul iubit Brad, interpretat de chipeșul Adam Demos. Scena de sex în cauză – ne referim la cea care vă va înfierbânta și ațâța imediat, pentru că sunt mai multe, oameni buni – se află în episodul 3. Brad și Cooper fac duș la sala de sport, iar telespectatorii au ocazia să vadă totul… da, exact, totul!

Da, așa este – vedeți afurisitul de penis al lui Demos (este la minutul 19:50, în caz că vă întrebați). Și nu, nu este o dublură și nici protetic. Demos a stat de vorbă cu Entertainment Weekly și a dezvăluit că s-a simțit cât se poate de confortabil să arate ce are în dotare, la televizor: „N-am avut nimic împotrivă  pentru că citești scenariul și știi în ce te bagi de la început, așa că nu cred că te alături unui serial după ce ai citit scenariul și apoi spui „nu” în ultimul moment.”

El a adăugat, de asemenea, că au avut un coordonator de intimitate pe platoul de filmare, care să se asigure că el (și ceilalți actori) se simte confortabil cu filmarea fiecărei scene de sex. „Am avut un coordonator de intimitate și toată lumea discuta în prealabil aceste scene și se stabilea clar nivelul tuturor de confort”, a explicat el. „Apoi repeți scenele atât de mult încât, până când ajungi în fața aparatului de filmat, te simți mult mai confortabil decât îți imaginezi. Se discută totul: mișcările mâinilor… totul până la felul cum respiri. În scenele de sex, respirația este un lucru emoțional, așa că despici firul în patru, în plus se discută despre nivelul de confort al fiecărei persoane.”

Și dacă vă întrebați dacă scena cu penisul chiar a fost necesară, creatoarea serialului Stacy Rukeyser răspunde da. Într-un interviu pentru Collider, ea a spus că filmarea lui Brad în toată splendoarea este semnificativă pentru evoluția lui Cooper, pentru că este… știți… obsedat de fostul iubit al soției. „A fost important să arătăm cât de mult a ajuns în picaj din cauza obsesiei, că a ajuns să-l urmărească peste tot pe fostul iubit al soției sale. Totul este intern, nu există dialog.”

Deși nu suntem prea siguri de explicația asta, totuși, în caz că v-ați închipuit că vă pierdeți mințile, fără urmă de îndoială, penisul lui Adam Demos este cel pe care l-ați văzut în acea scenă de duș.

Melanie Curry, Men’s Health, 30 iunie