Știți gluma aia veche de când lumea, cu soacra? Cea despre soacra care apare în luna de miere a fiului? Da, Molly Shannon exact asta face în trailerul serialului The White Lotus de la HBO.

Urmăriți oripilați acel moment – și multe altele – în videoclipul de mai jos:

Noua serie limitată de șase episoade a lui Mike White, o satiră socială cu acțiunea plasată într-o stațiune exclusivistă din Hawaii, îi are în rolurile principale pe Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O’Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney și Steve Zahn. Shannon face parte din vedetele în roluri recurente, printre care se numără și Jon Gries, Jolene Purdy, Kekoa Kekumano și Lukas Gage.

The White Lotus urmărește vacanța diferiților oaspeți ai hotelului pe o perioadă de o săptămână, timp în care se relaxează și se reînvigorează în paradis, aflăm din descrierea serialului. Dar, cu fiecare zi care trece, iese la suprafață o latură mai întunecată a acestor călători ca scoși din revistă, a angajaților veseli ai hotelului și a locației idilice în sine.

Printre angajații de la White Lotus se numără administratorul complexului Armond (Bartlett), care, după o traumă neașteptată, alunecă într-o spirală descendentă dramatică – și managera cu picioarele pe pământ a spa-ului, Belinda (Rothwell), care se lasă atrasă într-o aventură ca un montagne russe emoțional, de către un oaspete care tânjește după afecțiune. Printre cei aflați în vacanță se numără familia Mossbacher – Nicole (Britton), o femeie de afaceri de succes, care nu se poate abține să nu-și trateze familia ca pe niște angajați neascultători; soțul ei, Mark (Zahn), care se confruntă atât cu o problemă de sănătate jenantă, cât și cu un complex letal de inferioritate; fiul lor adolescent, Quinn (Hechinger), obsedat de jocurile pe calculator și inadaptat social, care experimentează minunile naturii pentru prima dată; fiica lor, Olivia (Sweeney), și prietena ei, Paula (O’Grady), studente cu limba ascuțită, care aruncă o privire sardonică asupra stilului de viață și a convingerilor tuturor celor din jur.

Chipeșul mire cu nasul pe sus, Shane Patton (Lacy) este aici cu frumoasa lui mireasă, Rachel (Daddario). Shane și Rachel sunt în chinurile pasiunii de la începutul căsniciei, dar pe măsură ce se cunosc mai bine în acest mediu nou, intim, apar norii îndoielii – și până când mama băgăcioasă a lui Shane, Kitty (Shannon), să-i surprindă cu o vizită nedorită, luna lor de miere de basm a început, deja, să se destrame. Și, în cele din urmă, o avem pe Tanya McQuoid (Coolidge), o femeie bogată, instabilă, care încearcă să-și revină după moartea mamei. Ea călătorește singură, este în căutarea dragostei și are nevoie disperată de un masaj.

The White Lotus (HBO)
The White Lotus (HBO)

Tony Maglio, The Wrap, 23 iunie

The White Lotus va avea premiera la HBO GO, pe 12 iulie.