Zendaya a sosit pe covorul roșu la premiera Space Jam: O nouă eră (Space Jam: A New Legacy) din Los Angeles, cu o ținută de nota zece.

Actrița, care îi dă glas personajului Lola Bunny din noul film, a purtat un costum Moschino din două piese, multicolor, format dintr-o jachetă cu nasturi și pantaloni scurți asortați. Ea a completat ținuta – cu nuanțe vesele de roșu aprins, albastru, violet, galben și portocaliu – cu o coadă de cal prinsă în vârful capului.

Zendaya la premiera Space Jam: O nouă eră, din Los Angeles
Zendaya la premiera Space Jam: O nouă eră, din Los Angeles

Ansamblul amuzant al lui Zendaya ne amintește foarte mult de Lola Bunny, care are, de asemenea, ceva ce aduce cu o coadă de cal – sau urechi de iepuraș – în vârful capului, atât în filmul animat original din 1996, cât și în remake-ul, care va ajunge în cinematografe vineri.

Zendaya a postat un videoclip în drum spre premiera din Los Angeles pe Instagram Stories. Actrița purta o mască asortată, cu o minge de baschet sclipitoare, despre care spunea că a fost făcută de mama ei, Claire Stoermer.

Zendaya la premiera Space Jam: O nouă eră, din Los Angeles
Zendaya la premiera Space Jam: O nouă eră, din Los Angeles

Personajul Lola Bunny a stârnit un pic de agitație pe rețelele de socializare în ultimele luni, după ce regizorul Space Jam: O nouă eră, Malcolm D. Lee, a spus că a schimbat aspectul lui Lola, deoarece a considerat că este „foarte sexualizat” în original.

„Suntem în 2021. Este important să reflectăm autenticitatea personajelor feminine puternice și capabile”, a declarat Lee pentru Entertainment Weekly în martie.

Zendaya a declarat pentru publicație într-un articol publicat luni, că „nici prin cap nu i-a trecut” că noua înfățișare a Lolei va declanșa o astfel de dezbatere.

„Știu cu siguranță că o iubim, dar nu știam că va ieși în evidență atât de mult. [Râde] Dar înțeleg, pentru că este un personaj adorabil. Este foarte importantă, așa că înțeleg”, a continuat ea.

Kimberley Richards, Huffpost, 14 iulie