Pare o reuniune bună rău!

La aproape 24 de ani după ce au devenit celebri cu Good Will Hunting, co-scenariștii (și cei mai buni prieteni) laureați cu premiul Oscar, Matt Damon și Ben Affleck joacă, din nou, împreună în The Last Duel, al cărui prim trailer a debutat ieri.

Regizat de Ridley Scott, scenariul filmului The Last Duel a fost scris de Damon, Affleck și Nicole Holofcener. Bazat pe întâmplări adevărate, filmul spune povestea a doi cavaleri francezi (Damon și Adam Driver) care, din cei mai buni prieteni, se transformă în dușmani de moarte, după ce unul se întoarce acasă și îl acuză pe celălalt că i-a violat soția (Jodie Comer) în timp ce el era la război. Evident, așa cum îi spune și titlul, acuzația conduce la un duel pe viață și pe moarte, ceea ce nu pune doar viața cavalerilor în joc, ci și pe a femeii de la mijloc.

„Îmi risc viața pentru tine”, îi spune Jean de Carrouges (Damon) soției sale Marguerite (Comer), la care ea i-o-ntoarce: „Îmi riști viața pentru a-ți salva mândria.”

The Last Duel
The Last Duel

Inițial, Affleck urma să-l joace pe cavalerul cu care se duelează Damon, înainte ca acesta să-și asume un rol mai mic, lăsându-i cale liberă lui Driver pentru rolul principal.

Derek Lawrence, Entertainment Weekly, 20 iulie

The Last Duel este distribuit în Romania de Forum Film și va avea premiera pe 15 octombrie.