Duminică, la încheierea secțiunii Dexter de la Comic-Con @ Home, Showtime a lansat primul trailer pentru continuarea serialului (adică Sezonul 9), care va avea premiera în Statele Unite, duminică, 7 noiembrie.

Trailerul vine la aproximativ o lună după ce au fost lansate primele imagini din seria limitată de 10 episoade, în care îl vom vedea pe justițiarul titular interpretat de Michael C. Hall, trăind în orășelul fictiv Iron Lake, din Upstate New York, sub numele de împrumut, Jimmy Lindsay.

Dexter: New Blood revine la aproape un deceniu de la finalul nepopular din 2013. Actorul veteran de compoziție, Clancy Brown (Carnivale și Billions) va juca rolul principalului antagonist al continuării – Kurt Caldwell, primarul neoficial al Iron Lake.

Distribuția îi include, de asemenea, pe Julia Jones (Goliath) – în rolul primului șef nativ american al poliției din Iron Lake și – atenție, spoiler! – noul interes romantic al lui Dexter, Alano Miller (Underground, Jane the Virgin), în calitate de sergent al departamentului de poliției Iron Lake și Jamie Chung (Lovecraft Country), în rolul unei celebre autoare de podcast despre crime adevărate, din Los Angeles, care se trezește prinsă în misterul central, încă neclar al serialului.

După cum s-a anunțat anterior, Jennifer Carpenter – al cărui personaj Debra a fost ucis în ultimul episod din 2013 – va face un cameo printr-un flashback sau o secvență imaginată. În mod similar, John Lithgow va apărea în câteva secvențe,  chiar dacă personajul lui, ucigașul Big Bad Trinity (alias, Arthur Mitchell) a fost ucis de Dexter, în sezonul 4. De altfel, Sezonul 4 din Dexter are povestea cea mai bine scrisă din tot ce a văzut vreodată autoarea acestui blog, ceea ce plasează Dexter pe locul doi în topul preferințelor, după Band of Brothers.

Michael C. Hall - Dexter
Michael C. Hall – Dexter

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri de la Comic-Con de duminică, Hall a recunoscut că reacția nefavorabilă de la finalul serialului a netezit calea sezonului 9, explicând: „Șansa de a-l reevalua și, în acest proces, de a redefini sensul finalului serialului și amintirea lui în conștiința telespectatorilor a fost, cu siguranță, o parte din motivația noastră.”

Michael Ausiello, TV Line, 25 iulie

Advertisement