În urma știrii că nu se va întoarce pentru al doilea sezon al Bridgerton, Regé-Jean Page pare să-și fi găsit primul rol principal de la cel din serialul Netflix, care i-a lansat cariera. Deadline a aflat că Page va produce și va juca într-o nouă versiune reimaginată a filmului Sfântul (The Saint), pentru Paramount Pictures.

Regé-Jean Page  (Foto: Joseph Sinclair)
Regé-Jean Page (Foto: Joseph Sinclair)

Bazat parțial pe seria de cărți a lui Leslie Charteris din anii 1920 și pe serialele TV din Marea Britanie din anii 1960, cu Roger Moore în rolul principal, The Saint îl urmărește pe Simon Templar, cunoscut la noi sub numele de Sfântul, un infractor și un hoț plătit în stilul Robin Hood, care pornește într-o aventură pe tot globul. În timp ce detaliile intrigii acestui film sunt, deocamdată, ținute secrete, surse de încredere spun că aceasta va fi o versiune complet nouă, care reimaginează personajul și lumea din jurul lui.

Președintele Paramount’s Motion Picture Group, Emma Watts, este cu ochii pe Page de ceva vreme, după rolul său din Bridgerton, distribuindu-l recent alături de Chris Pine în filmul deocamdată fără titlu, inspirat de Dungeons and Dragons. După ieșirea lui din serialul Netflix, ea și alți directori executivi s-au mișcat rapid pentru a găsi proiectul potrivit pentru Page, iar cei apropiați actorului au spus că The Saint a urcat rapid în topul listei de proiecte Paramount, care i-au fost propuse.

Pe lângă Bridgerton, care tocmai i-a adus lui Page o nominalizare la premiile Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă, el a încheiat recent producția filmului Netflix The Gray Man alături de Ryan Gosling și Chris Evans.

Justin Kroll, Deadline, 27 iulie