Huzzah! Avem un trailer pentru Ecaterina (The Great) sezonul 2 – împreună cu data premierei.

Noile imagini din comedia „anti-istorică” de la HBO, dezvăluie că împărăteasa rusă Ecaterina cea Mare (Elle Fanning) duce un război sângeros împotriva soțului ei, împăratul Petru al III-lea (Nicholas Hoult), în acest sezon. Dar, în timp ce ea îl anunță voioasă că câștigă, el răspunde: „Îmi place că-ți închipui asta.” Huzzah?

Citește totul despre Ecaterina

Ecaterina  sezonul 2 spune povestea Ecaterinei cea Mare, în timp ce pune mâna, în sfârșit, pe tronul Rusiei, dar dacă a considerat că detronarea soțului ei este dificilă, n-a fost nimic în comparație cu realitatea eliberării unei țări care nu vrea să fie eliberată. De-a lungul noilor episoade, împărăteasa se va lupta cu curtea ei, cu sfătuitorii ei și chiar cu propria mamă, Joanna, o mondenă plină de farmec din Germania (interpretată de noul membru al distribuției Gillian Anderson), în încercarea de a aduce Iluminismul în Rusia.

Între timp, Ecaterina va da lupte grele și cu inima ei, întrucât Petru trece încetul cu încetul de la statutul de soț detestabil la cel de prizonier? Aliat? Iubit? În cele din urmă, Ecaterina va afla că pentru a schimba o țară, trebuie să o lași să te schimbe; că există o graniță subțire între idealism și iluzie; și că pentru a deveni „cea Mare” va trebui să sacrifice mai mult decât și-ar fi putut imagina.

Elle Fanning - Ecaterina (HBO)
Elle Fanning – Ecaterina (HBO)

Ecaterina Sezonul 2 va avea premiera pe 19 noiembrie în Statele Unite. Sperăm ca în ziua următoare să-l vedem și noi la HBO.

Sydney Bucksbaum, Entertainment Weekly, 6 august