Trailerul oficial al mult-așteptatului film Marvel Spider-Man: No Way Home a fost lansat, în sfârșit.

În clip îl vedem pe Peter Parker înfruntându-se cu cel mai temut dușman de până acum – trecutul. După aproape un an de speculații, trailerul confirmă intriga legată de universul multiplu Marvel, al No Way Home, care îl va aduce pe Tom Holland față în față cu personajele negative din filmele anterioare din franciza Spider-Man.

Printre aceștia se numără Doctor Octopus al lui Alfred Molina, Electro al lui Jamie Foxx și Green Goblin interpretat de Willem Dafoe. În cea mai recentă continuare a lui Spidey, adevărata identitate a lui Parker a fost dezvăluită în momentele finale ale filmului. Confruntându-se cu consecințele grave ale aflării identității lui Spider Man, viața elevului de liceu Parker a fost transformată în haos.

„Să știi că n-am intenționat să te mint”, îi spune Holland co-starului Zendaya, în trailer. „Dar cum să-i spui cuiva că ești Spider-Man?”

Spider-Man: No Way Home - Benedict Cumberbatch, Tom Holland (Foto: Sony Pictures)
Spider-Man: No Way Home – Benedict Cumberbatch, Tom Holland (Foto: Sony Pictures)

Căutând o soluție supranaturală, Parker apelează la Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), sperând la o vrajă care să anuleze marea revelație și să readucă lucrurile la starea dinainte. Din cauza unei lipse de încredere adolescentine, magia dezlănțuită îi aruncă pe Parker și Strange în Universul multiplu, față în față cu un pericol nemaivăzut.

Spider-Man: No Way Home va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie.

Matt Donnelly, Variety, 23 august