Netflix a lansat un prim clip al viitorului film The Power of the Dog, scris, regizat și produs de laureata Oscar – Jane Campion.

Pe parcursul clipului de un minut, personajul lui Benedict Cumberbatch fluieră o melodie obsedantă în timp ce privește pe fereastră. Una dintre imaginile finale ale trailerului este un prim-plan cu flori stropite de sânge.

Drama, bazată pe romanul cu același titlu scris de Thomas Savage și plasată în Montana, în 1925, spune povestea unui fermier intimidant, Phil Burbank (Cumberbatch) și a fratelui său, George (Jesse Plemons). Când George se căsătorește cu o mamă văduvă (Kirsten Dunst) și îi aduce pe ea și pe fiul ei (Kodi Smit-McPhee) la ferma fraților, Phil își propune să-i distrugă pe intruși.

În The Power of the Dog mai joacă: Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll și Adam Beach.

Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons – The Power of the Dog (Netflix)

Campion a câștigat un Oscar pentru scenariu original pentru filmul ei din 1994, Pianul (The Piano). The Power of the Dog marchează primul ei lungmetraj de la Steaua strălucitoare (Bright Star), din 2009.

Filmul va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția. De asemenea, va fi proiectat la festivalurile de film din Toronto și New York, înainte de a avea lansarea la Netflix, pe 1 decembrie.

Ariana Brockington, The Hollywood Reporter, 26 august