Trei dintre cele mai mari vedete ale filmelor de acțiune de la Hollywood sunt aduse laolaltă într-un singur trailer exploziv al thriller-ului Netflix, Red Notice. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot vor împărți lumina reflectoarelor la marea premieră din 12 noiembrie, de pe platforma de streaming.

Premisa Red Notice este simplă. John Hartley (Johnson) este agentul FBI idealist, care se ocupă de aducerea în fața justiției a celor mai mari infractori din lume. Pe traseul lui pe calea cea dreaptă se ciocnește de doi tâlhari rivali, aflați în plină acțiune, în mijlocul unei spargeri: Nolan Booth (Reynolds) și The Bishop (Gadot).

În trailer, îl vedem pe Johnson făcând o înțelegere cu Reynolds pentru a-l ajuta s-o găsească pe Bishop și, la rândul său, îl va ajuta pe Reynolds să iasă din orice belea internațională în care, fără îndoială, se află.

Reynolds aduce umorul lui inconfundabil în film, aruncând glume în situații de stres maxim. „Of, Doamne, simte pulsul încăperii”, îl ceartă Reynolds pe Johnson în timp ce acesta încearcă s-o aresteze pe Bishop, după care îl numește pe Johnson soția lui de la muncă și soție-soră.

Ryan Reynolds, Gal Gadot, Dwayne Johnson - Red Notice (Netflix)
Ryan Reynolds, Gal Gadot, Dwayne Johnson – Red Notice (Netflix)

Red Notice este scris și regizat de Rawson Marshall Thurber, regizorul filmului Infernul din zgârie-nori (Skyscraper) și Noi suntem familia Miller (We’re the Millers).

Jennifer Yuma, Variety, 2 septembrie