Noul costum al lui Aquaman a fost dezvăluit de vedeta Jason Momoa pe Instagram, pregătind terenul pentru viitoarea continuare: Aquaman și Lost Kingdom.

Momoa a postat imagini cu el însuși, în rolul lui Arthur Curry. Prima fotografie îl arată pe Momoa în costumul verde și portocaliu, care este o revenire la aspectul original din cărțile de benzi desenate. O a doua imagine îl prezintă pe Momoa în filmul Aquaman, într-un costum mai închis la culoare.

“Runda a doua. Costum nou. Mai multă acțiune. #aquaman Aloha j ”a scris el.

Momoa este la Londra, la filmările pentru continuare.

„În sfârșit sunt în Anglia”, spune Momoa în videoclip. „Este soare, este uimitor și voi începe Aquaman 2 mâine. Aceasta este ultima zi de castaniu. Voi fi blond. Se presupune că ei se distrează mai mult. Nu știu ce să zic depre asta. Vom vedea. Dar sunt încântat să-l revăd pe [regizorul] James [Wan] și întreaga distribuție.”

„Aquaman 2 este foarte mult inspirat de Planet of the Vampires”, a spus Wan. „Puteți să-l scoateți din horror, dar nu puteți scoate niciodată horror-ul din el.”

Jason Momoa - Aquaman (Foto: Warner Bros)
Jason Momoa – Aquaman (Foto: Warner Bros)

Scenariul Aquaman and the Lost Kingdom este scris de David Leslie Johnson-McGoldrick. Distribuția principală a filmului este formată din:  Momoa în rolul lui Arthur Curry / Aquaman, Amber Heard în rolul Mera, Patrick Wilson în rolul Ocean Master, Dolph Lundgren în rolul regelui Nereus și Yahya Abdul-Mateen II în rolul Black Manta.

Bruce Haring, Deadline, 5 septembrie