Michael K. Williams, care i-a portretizat memorabil pe Omar Little în Cartelul crimelor (The Wire) și pe Chalky White în Imperiul din Atlantic City (Boardwalk Empire), a murit la vârsta de 54 de ani.

Michael K. Williams
Michael K. Williams

Williams a fost un obișnuit al multor seriale HBO aclamate, inclusiv Cartelul crimelor, Imperiul din Atlantic City, În acea noapte (The Night Of) și Lovecraft Country, l-a jucat pe Leonard în serialul polițist de la SundanceTV Hap and Leonard și a avut un rol recurent în Alias al lui J.J. Abrams. De asemenea, a jucat în filme apreciate, precum: Viciu inerent (Inherent Vice), 12 ani de sclavie (12 Years a Slave), Dispărută fără urmă (Gone Baby Gone) și Drumul (The Road).

Interpretările actorului au atras adesea atenția, el primind trei nominalizări Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar într-o serie limitată sau film pentru interpretările din Prin ochii voștri (When They See Us), În acea noapte și Bessie. În prezent, este în competiție pentru o statuetă Emmy pentru rol secundar într-un serial-dramă, pentru interpretarea din Lovecraft Country.

William Earl, Variety, 6 septembrie