N-a fost nevoie decât de 33 de ani, dar regizorul / producătorul Ivan Reitman, Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito au găsit o modalitate de a face o continuare la Gemenii (Twins). L-au cooptat pe Tracy Morgan pentru a-l interpreta pe un al treilea frate, de care au fost despărțiți la naștere. Filmările la Triplets vor începe în ianuarie, la Boston, cu cei doi frați neobișnuiți Julian (Schwarzenegger) și Vincent (DeVito), care află că fac parte dintr-un trio. Scenariul este scris de Dylan Dawson și Lucas Kavner.

Tracy Morgan, Arnold Shwarzenegger, Danny deVito (Foto: Mega)
Tracy Morgan, Arnold Shwarzenegger, Danny deVito (Foto: Mega)

Gemenii a avut un succes destul de mare, iar la câțiva ani după aceea, Arnold l-a întâlnit pe Eddie Murphy, iar sugestia lui Triplets a venit de la unul dintre ei”, a declarat Reitman pentru Deadline. „A fost ceva de genul: „Ar trebui să fie un al treilea frate, ar putea ieși o comedie foarte amuzantă.” Am început un scenariu cu Eddie, dar, după succesul pe care l-a avut cu Coming 2 America de la Amazon Prime, a avut o tonă de oferte. Iar noi știam că vom începe filmările la începutul anului viitor. Sunt bun prieten cu Tracy Morgan de ani de zile și l-am considerat dintotdeauna una dintre cele mai amuzante persoane din lume. M-am gândit că ar fi grozav în rolul celui de-al treilea frate și am rescris întregul scenariu pentru el.”

Iată premisa: „Un al treilea bebeluș se născuse în secret, un bebeluș negru, care a fost ținut deoparte și nu a luat niciodată legătura cu frații săi”, a spus Reitman. „Nu se cunosc și, la începutul Triplets, se întâlnesc și formează o legătură după toți acești ani. Este într-adevăr un film despre familie, iar mesajul este: oricât de diferiți suntem cu toții, trebuie să învățăm să ne înțelegem. Băieții ăștia sunt formidabili împreună, se poate vedea asta cu ochiul liber și câtă energie scot la lumină, unul de la altul.”

Mike Fleming Jr., Deadline, 14 septembrie