Kristofer Hivju - Urzeala tronurilor (HBO)
Kristofer Hivju – Urzeala tronurilor (HBO)

Actorul din Urzeala tronurilor (Game of Thrones), Kristofer Hivju, s-a alăturat distribuției The Witcher serialul fantasy de la Netflix, de inspirație medievală, pentru al doilea sezon, în decembrie. Dar el arată foarte diferit aici.

Hivju va apărea în primul episod al sezonului 2, în rolul Nivellen, un lider de bandă. În roman, Nivellen violează în timpul unui jaf o femeie, care se dovedește a fi preoteasă Coram Agh Tera, Cultul Păianjenului Cap de Leu. Înainte de a se sinucide, ea îl blestemă pe Nivellen să devină un „monstru în pielea unui monstru”, în loc de „monstru în pielea unui bărbat”, ceea ce deja era.

Și, datorită vedetei The Witcher, Henry Cavill, fanii au ocazia să vadă unele dintre detaliile demențiale care au dus la crearea acelui monstru.

„Kristofer a fost extraordinar de curajos pentru sezonul 2 al The Witcher și a decis să joace personajul său – Nivellen fără make-up sau efecte vizuale, după cum puteți vedea în imagine”, a glumit Cavill pe Instagram. „Kristofer, suntem cu toții atât de mândri.”

Andi Ortiz, The Wrap, 26 septembrie