Update 7 octombrie: Actorul Daniel Craig a fost onorat ieri cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

„Nu m-am gândit niciodată că o să spun asta, dar știți, este o onoare absolută să fiu călcat în picioare la Hollywood”, a glumit starul James Bond.

Daniel Craig (Foto: Rich Fury/Getty Images)
Daniel Craig (Foto: Rich Fury/Getty Images)

„Dacă fericirea ar fi măsurată de cei în compania cărora te afli, atunci să fiu pe acest trotuar, înconjurat de toate aceste legende mă face să fiu un om foarte, foarte, foarte fericit”, a adăugat Craig, al cărui ultim rol ca agentul 007 este în nou lansatul Nu e vreme de murit (No Time to Die).

4 octombrie: Daniel Craig primește o stea pe Hollywood Walk of Fame!

Faimos pentru rolul James Bond, actorul britanic în vârstă de 53 de ani, își va inaugura steaua de pe Hollywood Boulevard miercuri, 6 octombrie – la câteva zile după premiera în cinematografe al celui de-al cincilea și ultim film Bond al său, Nu e vreme de murit (No Time to Die).

Daniel Craig (Foto: John Phillips/Getty Images)
Daniel Craig (Foto: John Phillips/Getty Images)

Steaua lui Craig va fi plasată alături de cea a fostului agent 007 – Roger Moore. El este al patrulea actor Bond care primește această onoare după Moore, David Niven și Pierce Brosnan.

„Daniel Craig este o legendă culturală britanică, la fel ca și James Bond, personajul pe care l-a interpretat în cinci filme 007”, a declarat într-un comunicat Ana Martinez, producător al Walk of Fame de la Hollywood. „Suntem încântați să punem placa Terazzo cu numele lui pe Walk of Fame alături de steaua unui alt actor renumit care l-a interpretat pe James Bond – Roger Moore.”

Rami Malek, care joacă rolul personajului negativ alături de Craig în Nu e vreme de murit va ține la ceremonie un discurs pentru a-și cinsti co-starul, la fel ca și producătorii filmului, Michael G. Wilson și Barbara Broccoli.

Fanii pot vedea evenimentul în direct, pe site-ul Hollywood Walk of Fame.

Naledi Ushe, People, 3 octombrie