Netflix a lansat trailerul pentru tick, tick … BOOM!, adaptarea regizată de Lin-Manuel Miranda, a musicalului autobiografic pre-Rent al lui Jonathan Larson.

Cu Andrew Garfield în rolul lui Larson, tick, tick…BOOM! va avea premiera la Netflix, pe 19 noiembrie.

Garfield îl interpretează pe Jon, un tânăr compozitor de teatru muzical, care lucrează ca picolo la un restaurant din New York în 1990, în timp ce compune ceea ce speră să fie următorul mare musical american. În conformitate cu descrierea Netflix: Cu câteva zile înainte de a-și prezenta lucrarea într-un spectacol decisiv pentru cariera lui, Jon simte presiune din toate părțile: din partea prietenei lui, Susan (Alexandra Shipp), care visează la o viață artistică dincolo de New York; din partea prietenului său, Michael (Robin de Jesús), care a renunțat la visul lui pentru o viață sigură din punct de vedere financiar. În mijlocul unei comunități artistice devastată de epidemia de SIDA, Jon simte cum ceasul ticăie și se confruntă cu întrebarea pe care toți ar trebui s-o luăm în considerare: Ce suntem meniți să facem cu timpul pe care îl avem?

Larson, desigur, nu va trăi pentru a vedea succesul compoziției sale, pe bună dreptate „următorul mare musical american”. El a murit la vârsta de 35 de ani, pe 25 ianuarie 1996, în dimineața avanpremierei Off Broadway a spectacolului său. Cauza decesului a fost anevrism aortic, cauzat de sindromul Marfan nediagnosticat.

Andrew Garfield, Alexandra Shipp - tick, tick... BOOM (Netflix)
Andrew Garfield, Alexandra Shipp – tick, tick… BOOM (Netflix)

Filmul, în care joacă, de asemenea, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light și Vanessa Hudgens, marchează debutul lui Miranda în regie de film. Miranda, laureat cu premiile Pulitzer și Tony, aduce pe micul și marele ecran, muzicalul autobiografic al lui Jonathan Larson, care a revoluționat teatrul muzical cu spectacolul său „Rent”.

Brandon Choe, Deadline, 4 octombrie