Paramount a lansat un nou trailer pentru Clifford the Big Red Dog, viitoarea adaptare live action / animație a seriei de cărți cu același titlu de la editura Scholastic, de Norman Bridwell, care îi are în rolurile principale pe Jack Whitehall și Darby Camp.

Clifford the Big Red Dog pare să fie adresat în mod clar către copiii foarte mici; trailerul evidențiază temele iubirii de sine și acceptarea trăsăturilor care ne fac unici.

În ultimii ani, am avut o grămadă de filme hibrid live action / animație; James Marsden a jucat în câteva dintre ele. Alte exemple mai noi sunt cele două filme Paddington și Peter Rabbit, ambele, întâmplător, bazate pe serii de cărți pentru copii.

Când școlărița Emily Elizabeth (Darby Camp) întâlnește un salvator de animale magic (John Cleese), care îi dăruiește un cățeluș roșu, nici prin cap nu-i trece că se va trezi cu un câine uriaș de zece metri în micul ei apartament din New York. În timp ce mama ei divorțată (Sienna Guillory) este plecată din oraș în interes de serviciu, Emily și unchiul ei simpatic, dar impulsiv, Casey (Jack Whitehall) pornesc într-o aventură care te va ține cu sufletul la gură. Bazat pe îndrăgitul personaj de carte, Clifford va învăța lumea cum să iubească imens.

Clifford the Big Red Dog
Clifford the Big Red Dog

Rahul Malhotra, Collider, 14 octombrie